Повезане вести

Младић који је брутално претучен у Новом Саду рекао да не зна зашто га је Контић напао

Младић који је брутално претучен у Новом Саду рекао да не зна зашто га је Контић напао

Вести онлине 28.11.2020
Младић кога је летос Иван Контић брутално претукао испред једне кладионице у Новом Саду изјавио је да „не зашто га је осумњичени претукао“. Како преносе медији, позивајући се на незванична сазнања, М. М. (28) је у петак дао… »
НС: Брутално претучен младић у својству оштећеног саслушаван три сата

НС: Брутално претучен младић у својству оштећеног саслушаван три сата

Дневник 28.11.2020
НОВИ САД: Више јавно тужилаштву јуче је наставило да води истрагу у случају, одбеглог, па ухапшеног, црногосрског држављанина Ивана Контића (30) осумниченог да је бруталним пребијањем покушао да убије 28-годишњег младића, у… »
Жртва дала исказ: Откривени детаљи бруталног напада који је потресао Србију

Жртва дала исказ: Откривени детаљи бруталног напада који је потресао Србију

Правда 28.11.2020
Контић ме је позвао да изађем из кафића, отишао сам да видим шта хоће и тада ме је напао, изјавио је Миљан М., кога је брутално тукао Иван Контић и сломио му обе руке, што су снимиле камере. Ово је, између осталог, у петак… »
Проговорио младић којем је Контић поломио руке

Проговорио младић којем је Контић поломио руке

Нова 28.11.2020
Миљан Мандић (28), младић ког је Иван Контић брутално претукао у Новом Саду, дао је исказ у Вишем тужилаштву у Новом Саду у којем је, наводно, рекао да не зна зашто га је поменути насилник претукао и да га, како каже, познаје… »
"Покуцао је, изашао сам да видим шта: Хоће..." Младић кога је брутално претукао садиста из новог сада објаснио шта се кобне…

"Покуцао је, изашао сам да видим шта: Хоће..." Младић кога је брутално претукао садиста из новог сада објаснио шта се кобне…

Блиц 27.11.2020
"Контића познајем као пријатеља мога брата и не знам зашто ме је напао. Све сте видели на снимку". Ово је, између осталог, у петак изјавио Миљан Мандић (28) из Београда, у новосадском Вишем тужилаштву. Мандића је, како се… »
Контић је изненада насрнуо: Шта је на саслушању рекао Београђанин Миљан М. (28), жртва бруталног пребијања у Новом Саду

Контић је изненада насрнуо: Шта је на саслушању рекао Београђанин Миљан М. (28), жртва бруталног пребијања у Новом Саду

Вечерње новости 27.11.2020
МИЉАН М. (28) из Београда, кога је, како се сумња, 24. августа у Јеврејској улици у Новом Саду претукао Иван Контић (30) из Никшића, држављанин Црне Горе, у петак је први пут саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Новом Саду. Он… »

Вести дана »