Povezane vesti
Ikonopisac iz Raške krivi policiju za zločin: Psihijatar kaže da ima poremećaj ličnosti! Optužen da je baku izbo 26 puta
Mondo 28.11.2020
Grahovac je ranije pred sudom priznao da je kriv, ali je za zločin okrivio svog oca, kao "glavnog pokretača". Grahovac je ranije pred sudom priznao da je kriv, ali je za zločin okrivio svog oca, kao "glavnog pokretača". Ikonopisac Vladan Grahovac (27)… »
“Popio sam vino, pivo, uzeo marihuanu, GHB i ubio Jelicu”
Nova 28.11.2020
"Popio sam toga dana tri litra vina, nekoliko limenki piva, uzeo pet grama marihuane i 10 mililitara droge „dži“. Moje ponašanje nikada nije bilo destruktivno, uvek je bilo autodestruktivne prirode", navodno je na saslušanju rekao Vladan Grahovac… »
"Da me je policija zadržala 48 sati, ovo se ne bi desilo": Sramna odbrana svirepog ikonopisca ubice, veštaci opovrgli sve na…
Blic 27.11.2020
Popio sam toga dana tri litra vina, nekoliko limenki piva, uzeo pet grama marihuane i 10 mililitara droge „dži“. Moje ponašanje nikada nije bilo destruktivno, uvek je bilo autodestruktivne prirode. Da me je prethodnog dana policija u Raškoj kada… »
Vesti dana »
(Video) Aleksandra Prijović plače, a: 22.000 ljudi joj aplaudira Dobila transparent od 10 metara, najemotivniji trenutak na koncertu
Blic pre 5 satijoš 9 povezanih
Oglasio se MUP o protestu: Izneo procenu koliko ljudi je bilo na Slaviji
Danas pre 4 satijoš 1 povezana
Uhapšen taksista u Beogradu: Udario pešaka posle protesta na Slaviji, određeno mu zadržavanje (video)
Blic pre 5 satijoš 1 povezana
Fotografija koja govori više od 1.000 reči: Bogdan Bogdanović iz Amerike podržao proteste u Srbiji
Danas pre 4 satijoš 2 povezane