Повезане вести
Иконописац из Рашке криви полицију за злочин: Психијатар каже да има поремећај личности! Оптужен да је баку избо 26 пута
Мондо 28.11.2020
Граховац је раније пред судом признао да је крив, али је за злочин окривио свог оца, као "главног покретача". Граховац је раније пред судом признао да је крив, али је за злочин окривио свог оца, као "главног покретача"… »
“Попио сам вино, пиво, узео марихуану, ГХБ и убио Јелицу”
Нова 28.11.2020
"Попио сам тога дана три литра вина, неколико лименки пива, узео пет грама марихуане и 10 милилитара дроге „џи“. Моје понашање никада није било деструктивно, увек је било аутодеструктивне природе", наводно је на саслушању… »
"Да ме је полиција задржала 48 сати, ово се не би десило": Срамна одбрана свирепог иконописца убице, вештаци оповргли све на…
Блиц 27.11.2020
Попио сам тога дана три литра вина, неколико лименки пива, узео пет грама марихуане и 10 милилитара дроге „џи“. Моје понашање никада није било деструктивно, увек је било аутодеструктивне природе. Да ме је претходног дана… »
Вести дана »
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 8 сатијош 3 повезане
Огласила се Народна банка Србије: Ево какве мере су предузете за снабдевање мењачница евром
Курир пре 3 сатајош 29 повезаних