Povezane vesti
Ikonopisac iz Raške krivi policiju za zločin: Psihijatar kaže da ima poremećaj ličnosti! Optužen da je baku izbo 26 puta
Mondo 28.11.2020
Grahovac je ranije pred sudom priznao da je kriv, ali je za zločin okrivio svog oca, kao "glavnog pokretača". Grahovac je ranije pred sudom priznao da je kriv, ali je za zločin okrivio svog oca, kao "glavnog pokretača". Ikonopisac Vladan Grahovac (27)… »
“Popio sam vino, pivo, uzeo marihuanu, GHB i ubio Jelicu”
Nova 28.11.2020
"Popio sam toga dana tri litra vina, nekoliko limenki piva, uzeo pet grama marihuane i 10 mililitara droge „dži“. Moje ponašanje nikada nije bilo destruktivno, uvek je bilo autodestruktivne prirode", navodno je na saslušanju rekao Vladan Grahovac… »
"Da me je policija zadržala 48 sati, ovo se ne bi desilo": Sramna odbrana svirepog ikonopisca ubice, veštaci opovrgli sve na…
Blic 27.11.2020
Popio sam toga dana tri litra vina, nekoliko limenki piva, uzeo pet grama marihuane i 10 mililitara droge „dži“. Moje ponašanje nikada nije bilo destruktivno, uvek je bilo autodestruktivne prirode. Da me je prethodnog dana policija u Raškoj kada… »
Vesti dana »

Opozicija predlaže 'Vladu narodnog poverenja', vlast odgovara: 'Vi nemate ničije poverenje'
BBC News pre 3 satajoš 31 povezana

Dekan Fizičkog fakulteta: Nek ministarka prosvete dođe i uhapsi ceo fakultet
NIN pre 4 satijoš 24 povezane

"Ovo je uzrok tragedije, zakoni bili samo na papiru": Makedonski javni tužilac otkrio uzrok požara u diskoteci smrti
Mondo pre 2 satajoš 57 povezanih

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 2 satajoš 19 povezanih

Genasys tvrdi da u Beogradu nije korišten LRAD uređaj, ali se poziva na izvještaj Earshota
Al Jazeera pre 6 satijoš 27 povezanih