Povezane vesti

Predstavljeni tenkovi T-72 MS, poklon Rusije Srbiji (FOTO)

Politika 28.11.2020
NIŠ - Vojska Srbije predstavila je danas savremene tenkove T-72 MS, a prikazu u niškoj kasarni „Mija Stanimirović” prisustvovao je i predsednik Aleksandar Vučić. U pitanju su ruski tenkovi T-72, u modernizovanoj varijanti. Ovi tenkovi, koji su… »

[POSLEDNJA VEST] Srbija želi da nabavi ruski sistem za elektronsko ratovanje Krasuha

Tango Six 28.11.2020
Srbija želi da nabavi ruski sistem za elektronsko ratovanje Krasuha, potvrdio je danas prilikom obilaska kasarne „Mija Stanimirović“ u Nišu predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Nakon medijskog predstavljanja doniranih tenkova iz Rusije T-72B1 MS… »

Vojska predstavila tenk T-72, jedan od najboljih na svetu

Dnevnik 28.11.2020
NIŠ: Vojska Srbije predstavila je savremene tenkove T-72 MS, a prikazu u niškoj kasarni "Mija Stanimirović" je prisustvovao i predsednik Aleksandar Vučić. U pitanju su ruski tenkovi T-72, u modernizovanoj varijanti, koji se smatraju jednim od… »

Vojska Srbije u Nišu predstavila tenkove T-72 B1 MS iz ruske donacije

Danas 28.11.2020
Predsednik Srbije u niškoj kasarni na prikazu doniranog ruskog naoružanja najavio povećanje plata pripadnicima Vojske U kasarni Vojske Srbije „Mija Stanimirović“ u Nišu, danas je predstavljeno 11 tenkova T-72 B1 MS, deo ruske donacije od ukupno… »

A od vojske tenk

Nova 28.11.2020
Niš, 28.11.2020. Vojska Srbije predstavila je danas savremene tenkove T-72 MS, a prikazu u niškoj kasarni prisustvovao je i predsednik Aleksandar Vučić, gde je na poklon dobio maketu tenka.… »

Vojska Srbije u Nišu predstavila tenkove T-72 MS

RTS 28.11.2020
Vojska Srbije predstavila je savremene tenkove T-72 MS, koje nam je donirala Rusija. Prikazu u niškoj kasarni "Mija Stanimirović" prisustvovali su i predsednik Aleksandar Vučić, najviši vojni zvaničnici, ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar… »

Najbolji vojnički pasulj! Vučić na Instagram okačio hit-fotku iz Niša (foto)

Kurir 28.11.2020
NIŠ - Najbolji vojnički pasulj sa pripadnicima Kopnene vojske u kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu!, napisao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić na zvaničnom Instagram nalogu Budućnost Srbije posle današnjeg prikaza tenkova T-72MS. On je danas… »

U niškoj kasarni predstavljeno 11 tenkova, deo ruske donacije

N1 Info 28.11.2020
U kasarni Vojske Srbije "Mija Stanimirović" u Nišu danas je predstavljeno 11 tenkova T-72 B1 MS, deo ruske donacije od ukupno 30 tenkova. Izvor: N1 Prikazu je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je ocenio da donacija iz Rusije… »

Predsednik Vučić: Najbolji je vojnički pasulj

RTS 28.11.2020
Aleksandar Vučić, predsednik Srbije, podelio je na nalogu na „Instagramu" detalj sa ručka u Nišu. Vojska Srbije predstavila je savremene tenkove T-72 MS, koje nam je donirala Rusija. Prikazu u niškoj kasarni "Mija Stanimirović" prisustvovao je i… »

Predsednik nije krio oduševljenje: Za ručak u kasarni je posluženo njegovo omiljeno jelo (foto/video)

Večernje novosti 28.11.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić danas je prisustvovao prikazu tenkova T-72 MS koje je Republika Srbija dobila kao donaciju od Ruske Federacije. Tenkovi su predstavljeni u niškoj kasarni "Mija Stanimirović". Još za vreme predstavljanja… »

Ruski Tenkovi za veću borbenu gotovost Srbije Vučić poručio: Cilj nam je da osnažimo našu vojsku i poziciju vojne…

Večernje novosti 28.11.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić oglasio se na Instagramu nakon posete niškoj kasarni "Mija Stanimirović". - Naš cilj je da još osnažimo našu vojsku i poziciju vojne neutralnosti, kako bismo mogli da odvratimo svakog potencijalnog agresora na… »

Tenkovi iz Rusije pomak za kopnenu vojsku; Moguće uvećanje plata vojnicima

RTV 28.11.2020
NIŠ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će tenkovi T-72 MS koje smo dobili od Rusije značajan pomak za našu kopnenu vojsku i da će doprineti većoj borbenoj gotovosti Vojske Srbije. Vučić je, nakon prikaza savremenih tenkova… »

Vojska Srbije predstavila savremene tenkove T-72MS, Vučić: Pobiljšaćemo uslove za pripadnike vojske

Blic 28.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas na prikazu novih tenkova Vojske Srbije T-72MS da bi njeni pripadnici trebalo da dobiju vanredno povećanje plata. - Gledaćemo da napravimo vanredno povećanje plata za vojnike da njihovu motivaciju za… »

"Očekujemo još tenkova, još BRDM-ova"

B92 28.11.2020
Niš -- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Vučić je poručio da je zahvalan Rusiji na tome što je ovom donacijom pomogla Srbiji. "Danas ste mogli da vidite 11 novih… »

Harčenko: Početak nove faze vojno-tehničke saradnje Srbije i Rusije

Dnevnik 28.11.2020
NIŠ: Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izrazio je u Nišu zadovoljstvo što se, kaže, stabilno realizuju planovi u ugovori između Rusije i Srbije i dodao da će dve zemlje nastaviti saradnju u vojnoj i vojno-tehničkoj sferi. Uvek… »

"Uvek je bio najbolji vojnički pasulj" FOTO

B92 28.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Za sve prisutne bio je obezbeđen obrok, vojnički pasulj, što je predsednik istakao tokom izlaganja. "Uvek je bio najbolji… »

Vučić: Moguće dodatno povećanje plata za vojnike

B92 28.11.2020
Beograd -- Predsendik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas mogućnost dodatnog, vanrednog povećanja plata za pripadnike vojske u 2021. Vučić je naveo da očekuje da naredne godine budu povećana primanja samih vojnika, pored povećanja od pet… »

Vučić u Nišu: Predsednik prisustvovao prikazu tenkova T-72MS i oklopnih vozila sledi dodatno povećanje plata za vojsku…

Kurir 28.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje prikazu tenkova T-72MS u Nišu u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Oklopno-izviđački bataljon je prikazao vojnu opremu i tehniku koju je Rusija donirala Srbiji. Na prikazu je učestvovalo 11 tenkova… »

Danas je težak dan, posebno po broju mrtvih! Vučić se obratio iz Niša (foto)

Mondo 28.11.2020
"Ogroman broj zdravstvenih radnika, junaka, se hrabro suprotstavlja toj bolesti" "Ogroman broj zdravstvenih radnika, junaka, se hrabro suprotstavlja toj bolesti" Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je danas prikazu tenkova T-72MS u kasarni… »

Mitiću, jel bolja mašina? Vučić iznenadio tenkistu iz niške kasarne pa otkrio da je bio pešadija! Pogledajte šta je…

Kurir 28.11.2020
Vučić je u govoru posle prikaza pozdravio sve i zahvalio se pa se i izvinio što su se smrzli ali je onda odmah poručio: Sad ćemo u toplo na pasulj! Smrzao sam se skroz, rekao posle odgovaranja na pitanja. NIŠ - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vojska Srbije u Nišu predstavila tenkove iz ruske donacije

Al Jazeera 28.11.2020
Predstavljeno je 11 tenkova T-72 B1 MS, dio ruske donacije od ukupno 30 tenkova. U kasarni Vojske Srbije "Mija Stanimirović" u Nišu, danas je predstavljeno 11 tenkova T-72 B1 MS, dio ruske donacije od ukupno 30 tenkova. Prikazu je prisustvovao… »

Bocan Harčenko najavio nastavak vojne saradnje: Rusija će rado isporučiti Srbiji oklopna vozila i druge vrste naoružanja…

Kurir 28.11.2020
Ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Bocan-Harčenko izrazio je danas u Nišu zadovoljstvo što se, kako kaže, stabilno realizuju planovi i ugovori između Rusije i Srbije i dodao da će dve zemlje nastaviti saradnju u vojnoj i vojno-tehničkoj sferi. -… »

Vučić prisustvovao prikazu tenkova T-72MS: Naša vojska je spremna da se odbrani od svakog agresora (foto/video)

Večernje novosti 28.11.2020
PREDSEDNIK Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas prikazu tenkova T-72MS u kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Prikazu prisustvuju i potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije general… »

Vučić iznenadio tenkistu iz niške kasarne: Mitiću, jel bolja mašina? Predsednik otkrio i gde je služio vojsku

Srbija danas 28.11.2020
Vučić je u govoru posle prikaza pozdravio sve i zahvalio se pa se i izvinio što su se smrzli ali je onda odmah poručio: Sad ćemo na pasulj. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas je boravio u niškoj kasarni "Mija Stanimirović" gde su mu… »

Prikaz ruskih tenkova u kasarni u Nišu (VIDEO)

Vesti online 28.11.2020
U Kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu u toku je prikaz ruskih tenkova T-72MS kojem prisustvuje i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. Vojska Srbije predstavlja danas savremene tenkove T-72 MS, a prikazu u niškoj kasarni „Mija Stanimirović“… »

Dobra vest za vojnike: Vučić - Vanredno povećanje plata

Večernje novosti 28.11.2020
PREDSEDNIK je najavio vanredno povećanje plata vojnicima da bi se njihova želja i motivacija za ostankom u vojsci povećala. Uz finansijsku motivaciju, predsednik je istakao da se radi na tome da vojska dobija najpovoljnije kredite za kupovinu stanova… »

Predsednik Vučić danas na prikazu tenkova u kasarni u Nišu

Blic 28.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće danas prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Prikazu će prisustvovati i potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske Srbije… »

Prikaz tenkova u kasarni u Nišu, prisustvuje i Vučić

Dnevnik 28.11.2020
BEOGRAD: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovaće prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Prikazu će prisustvovati i potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović i načelnik Generalštaba Vojske… »

Vesti dana »