Povezane vesti

Khamenei: Kazniti odgovorne za ubistvo iranskog naučnika

Slobodna Evropa 28.11.2020
Iranski vrhovni vođa Ali Khamenei pozvao je u subotu, 298. novembra, da se "kazne" odgovorni za ubistvo jednog od najistaknutijih iranskih naučnika u nuklearnom sektoru. U saopštenju objavljenom na njegovom zvaničnom sajtu, Khamenei je nazvao ubijenog… »

Raste napetost na bliskom istoku: Iranski vrhovni vođa obećao osvetu za ubistvo naučnika

Blic 28.11.2020
Vrhovni verski vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, danas je poručio da će se Iran osvetiti za likvidaciju nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadeha, šefa iranskog programa nuklearnog naoružanja, ali je i najavio da će nuklearna istraživanja biti… »

Sahranjen likvidirani šef iranskog nuklearnog programa

Nova 28.11.2020
Brigadni general Iranske revolucionarne garde (Pasdarani) Mohsen Fakrizadeh, koga Izrael i SAD označavaju kao "Broj 1" nuklearnog programa ove islamske zemlje, sahranjen je danas, a od njega oprostili su se vrohvni verski vođa Ajatolah Seied Ali Hamnei… »

Iranski ajatolah obećao odmazdu zbog ubistva nuklearnog naučnika

N1 Info 28.11.2020
Iranski vrhovni vođa, ajatolah Ali Hamnei, u subotu je obećao odmazdu zbog ubistva iranskog nuklearnog naučnika i rekao da će se njegov rad na razvoju nuklearne energije nastaviti, prenosi Rojters. Hamnei je dao taj komentar na svom Tviter nalogu, dan… »

Iranski predsednik: Izraelske ubice kao “američki plaćenici”

Nova 28.11.2020
Iranski predsednik Hasan Rohani optužio je danas Izrael da je delovao kao "plaćenik Amerike" i ubio visokorangiranog naučnika u iranskom nuklearnom programu. “Još jednom su nemilosrdne ruke svetske arogancije sa cionističkim režimom kao… »

Iran obećao odmazdu: Oglasili se Hamnei i Rohani - Osvetićemo ubistvo našeg naučnika u pravo vreme!

Večernje novosti 28.11.2020
VRHOVNI verski vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei poručio je da će se Iran osvetiti za likvidaciju nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadea, šefa iranskog programa nuklearnog naoružanja, ali je i najavio da će nuklearna istraživanja biti nastavljena… »

Rohani: Osvetićemo ubistvo našeg naučnika

Vesti online 28.11.2020
Vrhovni verski vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei poručio je da će se Iran osvetiti za likvidaciju nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadea, šefa iranskog programa nuklearnog naoružanja, ali je i najavio da će nuklearna istraživanja biti nastavljena… »

Ajatolah Ali Hamnei obećao osvetu za ubistvo iranskog naučnika

B92 28.11.2020
Vrhovni verski vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, danas je poručio da će se Iran osvetiti za likvidaciju nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadeha. On je najavio da će nuklearna istraživanja biti nastavljena. Hamnei je ovo saopštenje objavio na svom… »

Iranski predsednik optužio Izrael za likvidaciju Fahrizadeha

B92 28.11.2020
Predsednik Irana Hasan Rohani optužio je danas Izrael za likvidaciju naučnika Mohsena Fahrizadeha, šefa iranskog programa nuklearnog naoružanja. Iranske vlasti su zapretile odmazdom za ubistvo Fahrizadeha koji je nakon napada ubica nadomak Teherana… »

Rohani najavio odmazdu za ubistvo iranskog naučnika: Ovaj zločin razotkriva očaj naših neprijatelja i dubinu njihove…

Kurir 28.11.2020
Iran će se osvetiti za ubistvo naučnika Mohsena Fahrizadeha, u "odgovarajućem trenutku", poručio je danas iranski predsednik Hasan Rohani u televizijskom obraćanju. Rohani je optužio Izrael za likvidaciju Fahrizadeha, šefa iranskog programa… »

Iranski vrhovni vođa najavio osvetu za ubistvo naučnika

Glas Amerike 28.11.2020
TEHERAN — Iranski vrhovni vođa ajatola Ali Hamenei najavio je da će se osvetiti za ubistvo istaknutog iranskog nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadeha, za koga Zapad i Izrael veruju da je bio tvorac tajnog programa za proizvodnju oružja u Iranu… »

Rohani optužio Izrael za ubistvo naučnika, iranski vrhovni vođa obećao osvetu

Danas 28.11.2020
Iranski predsednik Hasan Rohani optužio je danas Izrael da je delovao kao „plaćenik Amerike“ i ubio visokorangiranog naučnika u iranskom nuklearnom programu. „Još jednom su nemilosrdne ruke svetske arogancije sa cionističkim režimom kao… »

Iranski predsednik najavio odmazdu za ubistvo naučnika i optužio Izrael

RTS 28.11.2020
Iranski predsednik Hasan Rohani optužio je Izrael za ubistvo najboljeg nuklearnog naučnika u zemlji, za kojeg je Zapad verovao da je arhitekta teheranskog tajnog vojnog nuklearnog programa. Izrael je negirao optužbe. Rohani je u telvizijskom obraćanju… »

Iran: Ajatola Ali Hamnei obećao osvetu za ubistvo Fahrizadeha

Dnevnik 28.11.2020
TEHERAN: Vrhovni verski vođa Irana, ajatolah Ali Hamnei, poručio je da će se Iran osvetiti za likvidaciju nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadeha, šefa iranskog programa nuklearnog naoružanja, ali je i najavio da će nuklearna istraživanja biti… »

Iranski predsednik najavio odmazdu za ubistvo naučnika: Za likvidaciju optužio Izrael

Telegraf 28.11.2020
Fahrizad je ubijen u napadu iz zasede nadomak iranske prestonice Teherana. Iran će se osvetiti za ubistvo naučnika Mohsena Fahrizada u "odgovarajućem trenutku", poručio je danas iranski predsednik Hasan Rohani u televizijskom obraćanju. Rohani je… »

Iranski predsednik optužio Izrael za ubistvo naučnika

N1 Info 28.11.2020
Iranski predsednik Hasan Rohani optužio je Izrael da je delovao kao "plaćenik Amerike" i ubio visokorangiranog naučnika u iranskom nuklearnom programu. "Još jednom su nemilosrdne ruke svetske arogancije sa cionističkim režimom kao plaćenikom… »

Iranski predsjednik optužio Izrael za ubistvo naučnika

Al Jazeera 28.11.2020
Hassan Rouhani je rekao da će Iran odgovoriti na ubistvo vodećeg nuklearnog naučnika Mohsena Fakhrizadeha. Iranski predsjednik Hassan Rouhani optužio je Izrael za ubistvo vodećeg nuklearnog naučnika u zemlji, za kojeg Zapad sumnja da je tvorac… »

Čeka vas strašna osveta: Načelnik generalštaba zapretio ubicama iranskog naučnika (foto)

Večernje novosti 28.11.2020
NAČELNIK generalštaba iranske vojske Mohamed Bageri upozorio je da "strašna osveta" čeka osobe koje su iza ubistva visokog iranskog naučnika Mohsena Fahrizada. - Odgovorne terorističke grupe i počinioci tog kukavičkog dela treba da znaju da ih… »

Američki obaveštajci tvrde: Izrael je odgovoran za ubistvo iranskog oca nacije

Večernje novosti 28.11.2020
PREDSTAVNICI američkih obaveštajnih službi tvrde da je Izrael odgovoran za ubistvo iranskog nuklearnog fizičara Mohsena Fahrizadea, prenosi list „Njujork tajms“. - Jedan američki zvaničnik, kao i dvojica drugih pripadnika obaveštajnih službi… »

"Ponovo su zlikovačke ruke globalne arogancije uprljane krvlju": Iranski predsednik optužio Izrael za ubistvo iranskog…

Blic 28.11.2020
Predsednik Irana Hasan Rohani optužio je danas Izrael za likvidaciju naučnika Mohsena Fahrizadeha, šefa iranskog programa nuklearnog naoružanja, navodi se u izveštaju iranske državne televizije. Iranske vlasti su zapretile odmazdom za ubistvo… »

Dan nakon ubistva iranskog naučnika: Amerika šalje nosač aviona u Persijski zaliv

Vesti online 28.11.2020
Vlasti Sjedinjenih Američkih Država poslale su nosač aviona u Persijski zaliv, preneli su američki mediji, a ova vest usledila je samo dan nakon što je u Iranu ubijen nuklearni fizičar koji se smatra „ocem iranske bombe“. Mediji takođe navode i… »

Iranski zvaničnici tvrde: Iza napada na njihovog šefa nuklearnog programa stoji Izrael (foto/video)

Večernje novosti 28.11.2020
PREDSEDNIK Irana Hasan Rohani optužio je danas Izrael za likvidaciju naučnika Mohsena Fahrizadeha, efa iranskog programa nuklearnog naoružanja, navodi se u izveštaju iranske državne televizije. Iranske vlasti su zapretile odmazdom za ubistvo… »

Američki nosač aviona u persijskom zalivu: Dan nakon ubistva iranskog nuklearnog fizičara Ameri šalju signal

Večernje novosti 28.11.2020
VLASTI Sjedinjenih Američkih Država poslale su nosač aviona u Persijski zaliv, preneli su američki mediji, a ova vest usledila je samo dan nakon što je u Iranu ubijen nuklearni fizičar koji se smatra „ocem iranske bombe“. Mediji takođe navode i… »

Njujork tajms: Izrael stoji iza ubistva arhitekte iranskog nuklearnog programa

Danas 27.11.2020
Izrael je odgovoran za današnje ubistvo glavnog iranskog nuklearnog naučnika Mohsena Fahrizadeha, objavio je Njujork tajms pozivajući se na tri neimenovana obaveštajna zvaničnika. Taj izveštaj je objavljen pošto je nekoliko iranskih funkcionera… »

Vesti dana »