Povezane vesti
Sloboda Mićalović: Ja bih da se probudimo iz ovog košmara
Nova 28.11.2020
Glumica Sloboda Mićalović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju uz koju je stavila zanimljiv opis. Naime, glumica je objavila fotografiju staru nekoliko meseci, iz letnjeg perioda, na kojoj u haljini otvorenih leđa i bosa sedi na podu. “Ja… »
Sloboda Mićalović požalila se fanovima! (FOTO)
Vesti online 28.11.2020
Glumica Sloboda Mićalović svakom objavom na društvenim mrežama privuče ogromnu pažnju. Naime, ona se juče oglasila i podelila fotografiju na Instagramu, a svojim statusom pokrenula je niz komentara. Mićalovićka je priznala da želi što pre da izađe iz… »
"Ja bih da se probudimo iz ovog košmara": Sloboda Mićalović u neočekivanom izdanju - golih leđa, bosa, otkrila šta priželjkuje…
Blic 28.11.2020
Glumica Sloboda Mićalović podelila je fotografiju i poruku koja je privukla mnogo pažnje. Sloboda je, naime, na Instagramu objavila fotografiju staru nekoliko meseci, iz letnjeg perioda, na kojoj u haljini otvorenih leđa i bosa sedi na podu. - Ja bih… »
Vesti dana »

Sutra pre podne naoblačenje, sledi razvedravanje, na krajnjem severu Srbije sunčano
Novi magazin pre 2 satajoš 24 povezane

Večeras okupljanja građana protiv blokada: Ovo su neka od mesta gde će biti skupovi
Blic pre 9 minutajoš 13 povezanih

Krivična prijava protiv Bojovića i Miloševića podneta i VJT u Novom Sadu
RTS pre 2 satajoš 14 povezanih

Još jedan Novosađanin uhapšen zbog napada na Kobre, prethodno targetiran u tablodiidma
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih

Gužve na graničnim prelazima Srbije tokom povratnog talasa stranih državljana
Naslovi.ai pre 1 satjoš 14 povezanih