Povezane vesti
Sloboda Mićalović: Ja bih da se probudimo iz ovog košmara
Nova 28.11.2020
Glumica Sloboda Mićalović objavila je na svom Instagram profilu fotografiju uz koju je stavila zanimljiv opis. Naime, glumica je objavila fotografiju staru nekoliko meseci, iz letnjeg perioda, na kojoj u haljini otvorenih leđa i bosa sedi na podu. “Ja… »
Sloboda Mićalović požalila se fanovima! (FOTO)
Vesti online 28.11.2020
Glumica Sloboda Mićalović svakom objavom na društvenim mrežama privuče ogromnu pažnju. Naime, ona se juče oglasila i podelila fotografiju na Instagramu, a svojim statusom pokrenula je niz komentara. Mićalovićka je priznala da želi što pre da izađe iz… »
"Ja bih da se probudimo iz ovog košmara": Sloboda Mićalović u neočekivanom izdanju - golih leđa, bosa, otkrila šta priželjkuje…
Blic 28.11.2020
Glumica Sloboda Mićalović podelila je fotografiju i poruku koja je privukla mnogo pažnje. Sloboda je, naime, na Instagramu objavila fotografiju staru nekoliko meseci, iz letnjeg perioda, na kojoj u haljini otvorenih leđa i bosa sedi na podu. - Ja bih… »
Vesti dana »

Smena sunca i oblaka – mogući kratkotrajni pljuskovi na jugu, temperatura do 31 stepen
Glas Zaječara pre 1 satjoš 17 povezanih

Ekološki aktivisti sprečeni da prisustvuju raspravi o Nacrtu Strategije o mineralnim resursima
Beta pre 19 minutajoš 13 povezanih

"Pokazali smo koliko rastemo kao klub": Terzić poručio svima u Zvezdi da posao nije završen
Mondo pre 23 minutajoš 22 povezane

Tramp će uvesti carine od 100% na uvoz čipova u Ameriku! Iz Bele kuće poručio da je "to dobra vest za kompanije koje ih proizvode u SAD"
Kurir pre 18 minutajoš 47 povezanih

Vozači, pažnja! Izmene u saobraćaju na Milošu Velikom i Moravskom koridoru zbog radova
Alo pre 13 minutajoš 11 povezanih