Povezane vesti

Aleksandar Vučić obišao kasarnu u Nišu: Naš zdravstveni sistem svaki dan rađa heroje, borimo se za vakcine svaki dan…

Srbija danas 28.11.2020
Prikazu je prisustvovao i potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Prikazu je prisustvovao i potpredsednik Vlade… »

Vučić: Gledaćemo da napravimo vanredno povećanje plata za naše vojnike

Telegraf 28.11.2020
Predsednik Srbije dodao je da se nada da će se tako nešto, i u ovako teškim uslovima, ostvariti. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvovao je prikazu tenkova T-72MS u Kasarni "Mija Stanimirović" u Nišu. Prikazu su prisustvovali i… »

Vučić na prikazu tenkova u Nišu najavio novo povećanje plate za vojnike

Niške vesti 28.11.2020
Zahvaljujući Ruskoj Federaciji i predsedniku Vladimiru Putinu na vrednoj donaciji u tenkovima i oklopnim vozilima, Vučić je istakao da su naši tenkisti zadovoljni novim tenkovima jer imaju snažniju balističku zaštitu, bolje upravljanje i… »

Vučić: Ovo nismo kupili nego smo dobili, hvala Putini i Šojguu što imaju takav odnos prema Srbiji

Beta video 28.11.2020
NIŠ - Izrazio je zahvalnost predsedniku Rusije Vladimiru Putinu i ministru odbrane te zemlje Sergeju Šojguu na donaciji. ``Ovo nismo kupili nego smo dobili, hvala Putini i Šojguu što imaju takav odnos prema Srbiji. Očekujem još tenkova i vozila… »

Vojska Srbije u Nišu predstavila tenkove T-72 B1 MS iz ruske donacije

Beta video 28.11.2020
BEOGRAD - U kasarni Vojske Srbije ``Mija Stanimirović`` u Nišu, danas je predstavljeno 11 tenkova T-72 B1 MS, deo ruske donacije od ukupno 30 tenkova. Prikazu je prisustvovao predsednik Srbije Aleksandar Vučić koji je ocenio da donacija iz Rusije… »

Predsednik prisustvuje prikazu tenkova T-72MS u Nišu

Jugmedia 28.11.2020
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prisustvuje danas prikazu tenkova T-72MS u Kasarni „Mija Stanimirović“ u Nišu, i to usred pandemije korona virusa, sa novim najvećim brojem zaraženih i preminulih skoro svakodnevno. Predsednik na početku… »

Vesti dana »