Povezane vesti

Darko Lazić opet u dugovima: Milion i po evra nije malo, bitno je da je glava na ramenima!

Vesti online 28.11.2020
Pevač Darko Lazić, istakao je u jednom od najnovijih intervjua da i dalje duguje novac. Kako je rekao, dugovanja su se povećala, ali „bitno je da je glava na ramenima“. – Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po… »

Dugovi samo rastu: Darko Lazić otkrio koliko je dužan: "Je l' treba neko da me ubije zbog toga?"

Blic 28.11.2020
Darko Lazić, pevač, istakao je u novom intervju da i dalje duguje. Naime, ako mu je verovati na reč, njegovi dugovi su porasli na milion i po. - Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali dobro, čim počnem da… »

U dugovima do guše! Darko Lazić priznao koliko je dužan, pa poručio: Bitno da je glava na ramenima!

Kurir 28.11.2020
Pevač Darko Lazić već neko vreme ima dugovanja, a kako je sada istakao njegovi dugovi su još znatno porasli. Kako je sada otkrio, duguje milion i po evra, ali je dodao da zna da će sve to isplatiti. - Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je… »

Darko Lazić: Dugovi mi porasli, dužan sam milion i po

Nova 28.11.2020
Pevač Darko Lazić, istakao je u jednom od najnovijih intervjua da i dalje duguje novac. Kako je rekao, dugovanja su se povećala, ali "bitno je da je glava na ramenima". “Nisam još vratio dugove, porasli su. Bilo je milion, sada je milion i po. Ali… »

Porasli dugovi! Darko Lazić otkrio koliko novca duguje, cifra je ogromna: "Je l' treba neko da me ubije zbog toga?!"

Mondo 28.11.2020
Bilo je milion, a sada... Bilo je milion, a sada... Pevač Darko Lazić priznao je u jednoj emisiji da se nije "otarasio" dugova! Lazić je izjavio kako su dugovi porasli, pa je sada cifra koju duguje, prema njegovim rečima, milion i po evra. "Nisam još… »

Vesti dana »