Повезане вести

Саслушан младић, жртва стравичног пребијања у Новом Саду

Саслушан младић, жртва стравичног пребијања у Новом Саду

НовиСад.цом 28.11.2020
Нови Сад – М. М. (28) из Београда, кога је, како се сумња, 24. августа у Јеврејској улици у Новом Саду претукао Иван Контић (30) из Никшића, држављанин Црне Горе, јуче је први пут саслушан у Вишем јавном тужилаштву у Новом… »
Младић ког је Иван Контић брутално претукао саслушан у тужилаштву

Младић ког је Иван Контић брутално претукао саслушан у тужилаштву

Мој Нови Сад 28.11.2020
Више јавно тужилаштву у петак је наставило да води истрагу у случају одбеглог, па ухапшеног, црногорског држављанина Ивана Контића (30) Подсећамо, он је осумничен да је бруталним пребијањем покушао да убије 28-годишњег… »
Огласио се момак којег је Контић зверски претукао у Новом Саду

Огласио се момак којег је Контић зверски претукао у Новом Саду

Луфтика 28.11.2020
Миљан Мандић (28), момак којег је Иван Контић зверски пребио у августу у Новом Саду, дао је први исказ у Вишем тужилаштву у којем је, наводно, рекао да не зна зашто га је поменути насилник тукао и да га познаје само површно, као… »
Младић коме су онесвешћеном ломили руке: "Контића познајем преко брата, не знам зашто ме је напао"

Младић коме су онесвешћеном ломили руке: "Контића познајем преко брата, не знам зашто ме је напао"

Телеграф 28.11.2020
Миљан М. (28) из Београда дао исказ у новосадском Вишем тужилаштву. " (Ивана) Контића познајем као пријатеља мога брата и не знам зашто ме је напао. Све сте видели на снимку". Ово је, између осталог, у петак изјавио Миљан М… »

Вести дана »