Povezane vesti

Požar u magacinu kineske robe u Južnom bulevaru

Politika 28.11.2020
U tržnom centru na uglu Južnog bulevara i ulice Maksima Gorkog izbio je požar. Prema prvim informacijama koje navode, požar je izbio u magacinu kineske radnje, prenose mediji. Pripadnici Sektora za vanredne situacije MUP-a lokalizovali su požar koji… »

Čak 29 vatrogasaca gasilo požar na Južnom bulevaru, u podrumu stambene zgrade: Dim kulja iz magacina

Telegraf 28.11.2020
U požaru nema povređenih, potvrdili su iz MUP-a. U Beogradu je danas nešto pre 12 sati izbio požar u jednom magacinu na uglu ulica Južni bulevar i Maksim Gorki. MUP je potvrdio da je požar izbio oko 11:40 sati u jednom magacinu robe u podrumu… »

Dramatična borba s vatrom u južnom bulevaru: Izgoreo magacin u podrumu solitera, uznemireni stanari dva sata na ulici…

Blic 28.11.2020
Požar koji je oko 11 sati izbio u magacinu zgrade na uglu ulica Južni bulevar i Maksima Gorkog je, nakon dva sata borbe sa vatrenom stihijom, lokalizovan. Vatra je "progutala" magacin kineske radnje koji se nalazi u podrumu zgrade sa devet spratova… »

Beograd: Lokalizovan požar u podrumu stambene zgrade

Dnevnik 28.11.2020
BEOGRAD:Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je izbio oko 11.40 časova u magacinu robe u podrumu stambene zgrade na uglu Južnog bulevara i Maksima Gorkog. U ovom požaru nema… »

Lokalizovan požar u Južnom bulevaru: Osam vatrogasnih vozila na terenu, goreo magacin kineske radnje!

Mondo 28.11.2020
Požar se desio u Južnom bulevaru. Požar se desio u Južnom bulevaru. U Južnom bulevaru, na uglu sa ulicom Maksim Gorki u prepodnevnim satima došlo je do velikog požara koji je izbio u jednom magacinu. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova… »

Prve slike posle požara: U Beogradu dva sata gorelo kraj pumpe! Fotografije sa lica mesta (foto/video)

Mondo 28.11.2020
U centru Beograda, na uglu ulica Južni Bulevar i Maksima Gorkog, došlo je do velikog požara koji je zahvatio magacin. U centru Beograda, na uglu ulica Južni Bulevar i Maksima Gorkog, došlo je do velikog požara koji je zahvatio magacin. Na uglu… »

Lokalizovan požar na Vračaru

Nova 28.11.2020
Vatrogasci su lokalizovali požar koji je izbio oko 11.40 časova u magacinu robe, u podrumu stambene zgrade, na uglu Južnog bulevara i ulice Maksima Gorkog. U ovom požaru nema povređenih osoba.… »

Požar na Vračaru lokalizovan

RTV 28.11.2020
BEOGRAD - Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je izbio oko 11.40 časova u jednom magacinu robe u podrumu stambene zgrade na uglu Južnog bulevara i Maksima Gorkog. U ovom požaru nema… »

Kurir u južnom bulevaru, lokalizovan požar: Gori magacin kineske radnje, vatrogasci zauzdali stihiju (kurir televizija)

Kurir 28.11.2020
BEOGRAD - U centru Beograda, na uglu ulica Južni Bulevar i Maksima Gorkog, došlo je do velikog požara koji je zahvatio jedan magacin. Prema prvim i nezvaničnim informacijama, reč je o magacinu jedne kineske radnje. Vatrogasne ekipe su na mestu… »

Lokalizovan požar u magacinu robe na Vračaru

N1 Info 28.11.2020
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Sektora za vanredne situacije, lokalizovali su požar koji je izbio oko 11.40 časova u jednom magacinu robe u podrumu stambene zgrade na uglu Južnog bulevara i Maksima Gorkog, navodi se u saopštenju. Kako… »

Lokalizovan požar u podrumu zgrade na Vračaru, nema povređenih

RTS 28.11.2020
Na uglu Južnog bulevara i Maksima Gorkog u podrumu jedne zgrade izbio je požar. Nema povređenih, a dogašivanje je u toku, saopštio je MUP. Vatrogasci su lokalizovali plamen koji je izbio oko 11.40 časova u jednom magacinu robe u podrumu stambene… »

Požar u Beogradu: Gori magacin kineske radnje u Južnom bulevaru (foto/video)

Večernje novosti 28.11.2020
VELIKI požar na uglu ulica Južni Bulevar i Maksim Gorki u Beogradu. Kako su, za "Novosti", potvrdili iz MUP, vatrena stihija je izbila oko 11.40 časova, u magacinu robe u podrumu zgrade. Intervencija gašenja je još u toku, a povređenih nema… »

Prve fotografije sa mesta požara u južnom bulevaru: Osam vozila vatrogasaca gasi vatrenu stihiju u magacinu kineske radnje…

Večernje novosti 28.11.2020
VELIKI požara izbio je danas na uglu beogradskih ulica Južni Bulevar i Maksima Gorkog. Kako su, za "Novosti", potvrdili iz MUP, vatrena stihija je izbila oko 11.40 časova, u magacinu robe u podrumu zgrade. Osam vozila vatrogasaca odmah je izašlo na… »

Snimci velikog požara u južnom bulevaru: Nekoliko ekipa vatrogasaca na terenu (video)

Večernje novosti 28.11.2020
NEŠTO pre 12 časova došlo je do velikog požara na uglu ulica Južni Bulevar i Maksima Gorkog. Kako su, za "Novosti", potvrdili iz MUP, vatrena stihija je izbila oko 11.40 časova, u magacinu robe u podrumu zgrade. Osam ekipa vatrogasaca odmah je… »

Izbio požar u magacinu kineske radnje u Južnom bulevaru

Nova 28.11.2020
U magacinu kineske radnje u Južnom bulevaru izbio je požar. Magacin se nalazi na uglu sa ulicom Maksim Gorki. Na terenu su vatrogasci koji pokušavaju da ugase vatrenu stihiju. ***… »

Vesti dana »