Povezane vesti
Tinejdžer traži da se otkopa Maradonin grob: Moja majka je na samrti rekla da mi je Dijego otac (VIDEO)
Vesti online 28.11.2020
Devetnaestogodišnji Santjago Lara tražio je preko svog advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone, manje od 24 sata nakon što je ono položeno na večni počinak u Buenos Ajresu. Maradona je preminuo u sredu u 60. godini usled… »
Tinejdžer traži da se otkopa Maradonin grob: Moja majka je na samrti rekla da mi je Dijego otac!
Telegraf 28.11.2020
Proveo je godine boreći se da to i dokaže. Devetnaestogodišnji Santjago Lara tražio je preko svog advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone, manje od 24 sata nakon što je ono položeno na večni počinak u Buenos Ajresu. Maradona je… »
Vesti dana »
Starović: „Srbija posvećena nastavku reformi i boljem usklađivanju sa standardima EU“
Serbian News Media pre 43 minutajoš 36 povezanih
Student Pravnog fakulteta o okupljanjima u Kragujevcu i Orašcu: Iluzorno bi bilo pokušavati da ponovimo prošlogodišnji skup (VIDEO)
Insajder pre 1 satjoš 19 povezanih
Vreme za Ukrajinu ističe, Zelenski mora da deluje: Tramp otkrio sve o odličnoj ponudi
Mondo pre 28 minutajoš 30 povezanih
"Bez trojanskog konja u EU" Kos: Novi ugovori o pristupanju da sadrže zaštitne mehanizme protiv nazadovanja
Blic pre 4 satijoš 21 povezana
VST nije izabrao tužioce za organizovani kriminal, nije usvojen dnevni red
Serbian News Media pre 4 satijoš 26 povezanih