Povezane vesti
Tinejdžer traži da se otkopa Maradonin grob: Moja majka je na samrti rekla da mi je Dijego otac (VIDEO)
Vesti online 28.11.2020
Devetnaestogodišnji Santjago Lara tražio je preko svog advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone, manje od 24 sata nakon što je ono položeno na večni počinak u Buenos Ajresu. Maradona je preminuo u sredu u 60. godini usled… »
Tinejdžer traži da se otkopa Maradonin grob: Moja majka je na samrti rekla da mi je Dijego otac!
Telegraf 28.11.2020
Proveo je godine boreći se da to i dokaže. Devetnaestogodišnji Santjago Lara tražio je preko svog advokata da se otkopa telo sahranjenog Dijega Armanda Maradone, manje od 24 sata nakon što je ono položeno na večni počinak u Buenos Ajresu. Maradona je… »
Vesti dana »
Uskršnji vikend donosi mraz, kišu i sneg: RHMZ objavio kada se očekuje zahlađenje u Srbiji
NIN pre 3 satajoš 35 povezanih
Kremlj se oglasio o Trampovoj pretnji uz psovke Iranu! Iz Moskve "primećuju da napetost raste" i upozoravaju na posledice širenja borbi u "regionu u plamenu"
Kurir pre 23 minutajoš 49 povezanih
Obradović: Sada je stvarno odlučujuća utakmica, mnogo nam znači podrška navijača
RTV pre 1 satjoš 26 povezanih