Povezane vesti
Vijore se albanske zastave u Prizrenu: Otkrivena statua Skenderbega
Telegraf 28.11.2020
Ðorđe (Ðurađ) Kastriot, poznat u istoriji kao Skenderbeg, bio je jedna od najinteresantnijih ličnosti balkanske i uopšte evropske istorije druge polovine 15. veka, hrabar borac protiv osmanskih osvajača. Statua Skenderbega otkrivena je danas u Prizrenu… »
Slavlje u Prizrenu, vijore se zastave: Otkriven spomenik skenderbegu, borac protiv Turaka bio ogrnut albanskim zastavama
Mondo 28.11.2020
Spomenik je svečano otvoren povodom Dana zastave i nezavisnosti Albanije. Spomenik je svečano otvoren povodom Dana zastave i nezavisnosti Albanije Statua Skenderbega otkrivena je danas u Prizrenu. Statua je predstavljena na Dan zastave i nezavisnosti… »
Vesti dana »
VJT: Policija nije upala na Filozofski, pozvana je da preuzme Pravilnik o bezbednosti
Beta pre 1 satjoš 35 povezanih
„Maskirani batinaši iz crnog džipa jurili su me dok nisam upao u Timok, a onda me tukli i slomili mi kosti“: Stravično iskustvo studenta Lazara tokom izbornog dana u Boru
Cenzolovka pre 3 satajoš 6 povezanih
'Ovo je za celo čovečanstvo': Prva misija sa posadom ka Mesecu posle više od 50 godina
BBC News pre 2 satajoš 53 povezane
Orban: Jedini put da se izbegne energetska kriza u Evropi i svetu ─ ukidanje sankcija Rusiji
Sputnik pre 8 minutajoš 60 povezanih