Povezane vesti
"Moj muž ima platu: 40.000 dinara, a ja deset puta više" Verica Rakočević iskreno o zaradi u svom domu, potkačila muža
Blic 28.11.2020
Verica Rakočević, kreatorka, ispričala je u emisiji kod Sanje Marinković kako njen suprug Veljko Kuzmančević zarađuje dosta manje od nje same. Naime, iako ga je u jednom trenutku potkačila, kreatorka ga je ipak ohrabrila da je sav novac njihov zajednički… »
Veljko ima platu 40.000, a ja 10 puta više! Nesrećni će reći da ga izdržavam: Verica Rakočević ovako je zapušila usta…
Kurir 28.11.2020
Verica Rakočević, modna dizajnerka, otkrila je kakav odnos ima sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem koji je 35 godina mlađi od nje. Ona je "zapušila usta" onima koji govore da izdržava svog supruga. "Suština je da se ogoliš, ljudi nemaju hrabrosti da se… »
Vesti dana »

Mediji: Emitovani snimci razgovora uhapšenog I.M i više skupova o planovima za nasilje
RTV pre 4 satijoš 1 povezana

Vremenska prognoza za četvrtak 26. jun: Danas pretežno sunčano i izuzetno toplo
Beta pre 4 satijoš 3 povezane

Gore automobili po putevima! Postoje 2 osnovna razloga zašto se auto zapali usred vožnje: Kako to da sprečite i šta ako vam se ipak desi
Blic pre 15 minutajoš 1 povezana

Protest ispred Vlade zbog hapšenja studenata: Pobunjeni univerzitet pozvao građane na skup ispred Palate pravde sutra u devet
Danas pre 5 satijoš 11 povezanih