Povezane vesti
"Moj muž ima platu: 40.000 dinara, a ja deset puta više" Verica Rakočević iskreno o zaradi u svom domu, potkačila muža
Blic 28.11.2020
Verica Rakočević, kreatorka, ispričala je u emisiji kod Sanje Marinković kako njen suprug Veljko Kuzmančević zarađuje dosta manje od nje same. Naime, iako ga je u jednom trenutku potkačila, kreatorka ga je ipak ohrabrila da je sav novac njihov zajednički… »
Veljko ima platu 40.000, a ja 10 puta više! Nesrećni će reći da ga izdržavam: Verica Rakočević ovako je zapušila usta…
Kurir 28.11.2020
Verica Rakočević, modna dizajnerka, otkrila je kakav odnos ima sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem koji je 35 godina mlađi od nje. Ona je "zapušila usta" onima koji govore da izdržava svog supruga. "Suština je da se ogoliš, ljudi nemaju hrabrosti da se… »
Vesti dana »
Svedoci prepričavaju zastrašujuće trenutke napada, traumatično iskustvo za Melaniju Tramp (VIDEO)
N1 Info pre 17 minutajoš 49 povezanih
Pucnjava na događaju u Vašingtonu, Tramp nepovređen evakuisan, mete njegovi zvaničnici
RTV pre 8 minutajoš 81 povezana
"Ne, ne žalim!" Zagrmeo Nikola Jokić nakon poraza Denvera
Večernje novosti pre 33 minutajoš 72 povezane
Ministarka Sofronijević: Datum otvaranja brze pruge do Budimpešte zavisi od Mađara
Danas pre 58 minutajoš 10 povezanih