Povezane vesti
"Moj muž ima platu: 40.000 dinara, a ja deset puta više" Verica Rakočević iskreno o zaradi u svom domu, potkačila muža
Blic 28.11.2020
Verica Rakočević, kreatorka, ispričala je u emisiji kod Sanje Marinković kako njen suprug Veljko Kuzmančević zarađuje dosta manje od nje same. Naime, iako ga je u jednom trenutku potkačila, kreatorka ga je ipak ohrabrila da je sav novac njihov… »
Veljko ima platu 40.000, a ja 10 puta više! Nesrećni će reći da ga izdržavam: Verica Rakočević ovako je zapušila usta…
Kurir 28.11.2020
Verica Rakočević, modna dizajnerka, otkrila je kakav odnos ima sa suprugom Veljkom Kuzmančevićem koji je 35 godina mlađi od nje. Ona je "zapušila usta" onima koji govore da izdržava svog supruga. "Suština je da se ogoliš, ljudi nemaju hrabrosti… »
Vesti dana »

Ministar Zukorlić u palestini: Poziv Al-Habašu da poseti Srbiju i produbi međureligijski dijalog
Blic pre 23 minutajoš 1 povezana

"Ima gelere po celom telu, sunce nije video 600 dana": Potresna ispovest majke Alona Ohela zarobljenog u Gazi: "Klavir svira po telu, da ne bi zaboravio"
Blic pre 3 minutajoš 1 povezana

Zahuktava se između Amerike i Rusije: Medveded oštro odgovorio Trampu, ovo mu se neće svideti: "Nadam se da ovo razumeš - Treći svetski rat"
Blic pre 2 satajoš 1 povezana

Hurkač posle poraza od Novaka u Ženevi uzeo samo osam gemova tinejdžeru u prvom kolu Rolan Garosa
Danas pre 23 minutajoš 2 povezane

Francuska pred legalizacijom eutanazije: Zakon omogućava odraslim osobama sa neizlečivim bolestima da izaberu smrt
Blic pre 2 satajoš 1 povezana