Повезане вести
Надежда Биљић изнела шокантне детаље о Томи Панићу!
Вести онлине 28.11.2020
Надежда Биљић поприлично је кивна на свог невенчаног супруга Тому Панића са којим има сина Лонга. Њој су засметале Томине изјаве, а она је одлучила да о томе свему јавно проговори. Биљићева се огласила путем видео снимка на… »
"Никад нисам чула ни за њега ни за њу": Ивана Хуррицане се огласила након оптужби да је у тоалету мувала певачициног мужа
Блиц 28.11.2020
Ивана Николић, чланица групе "Хуррицане", огласила се након оптужби да је наводно мувала манекена Тому Панића, које је изнела његова невенчана супруга, певачица Надежда Биљић. Наиме, Надежда је на Инстаграму изнела тврдње да… »
"Дебело ћемо ићи на суд, ја сам му параван": Надежда ван себе, оплела по Томи, тврди да га је у вц мувала певачица групе…
Блиц 28.11.2020
Надежда Биљић је љута на свог невечаног супруга Тому Панића након што је изнео детаље о наводним њеним аферама, па је решила да га не штеди више. Наиме, она је објавила видео снимак на свом Инстаграм профилу, у ком је истакла… »
Вести дана »

Чајна Истерн покреће најдужи лет на свету – 29 сати између Буенос Ајреса и Шангаја
Аеро.рс пре 48 минутајош 1 повезана

Министарство одбране: Грађани ће моћи да присуствују паради, почетак у 11.00 сати
Телеграф пре 2 сатајош 3 повезане

Растужила све у студију: Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 4 сатијош 1 повезана