Povezane vesti
Zaev: Ja sam Makedonac koji govori makedonski jezik
RTS 28.11.2020
Premijer Severne Makedonije Zoran Zaev izjavio je da je on Makedonac koji govori makedonski jezik priznat u celom svetu odgovarajući tako na komentar bugarskog ministra odbrane Krasimira Karakačanova koji je rekao da je Zaev Bugarin kome "sporo radi… »
Bugarski ministar: Zaev je Bugarin - Zaev odgovara: Ja sam Makedonac
Politika 28.11.2020
"Ja sam Makedonac koji govori makedonski jezik priznat u celom svetu. Karakačanov je Bugarin koji govori bugarski jezik priznat u celom svetu”, odgovorio je Zaev. SOFIJA - Bugarski ministar odbrane i zamenik premijera Bugarske Krasimir Karakačanov… »
Bugarski ministar odbrane nazvao Zaeva Bugarinom kome pamet "dolazi sledećeg dana"
RTS 28.11.2020
Po starom bugarskom običaju, Bugarinu dolazi pamet sledećeg dana, pa je tako i sa kolegom Zoranom Zaevim, rekao je zamenik premijera Bugarske Krasimir Karakačanov povodom izjave premijera Severne Makedonije o istoriji dve zemlje. Bugarski ministar… »
"Zaev je Bugarin kome sporo radi pamet"
Alo 28.11.2020
Karakačanov je takođe kazao da je zajednička istorija o kojoj je govorio Zaev zapravo bugarska istorija do 1944. godine. Bugarski ministar odbrane i zamenik premijera Bugarske Krasimir Karakačanov izjavio je da je Bugarin kome "sporo radi pamet"… »
Vesti dana »

Ministar Stanković: Država će odrediti najvišu cenu udžbenika od nacionalnog interesa
Insajder pre 2 satajoš 14 povezanih

"Proces se vodi pod pritiskom": Oglasio se advokat aktivista SNS: "Nadam se da će do narednog ročišta sud biti oslobođen spoljašnjih uticaja
Blic pre 1 satjoš 58 povezanih

Studenti koji blokiraju FTN: Odluka o asinhronoj nastavi doneta bez uvažavanja studentskih stavova
Radio 021 pre 2 satajoš 20 povezanih

Druga runda pregovora između Rusije i Ukrajine u Istanbulu 2. Juna: Oglasio se Lavrov - Rusi spremni da predstave memorandum
Večernje novosti pre 22 minutajoš 44 povezane