Повезане вести
Заев: Ја сам Македонац који говори македонски језик
РТС 28.11.2020
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је он Македонац који говори македонски језик признат у целом свету одговарајући тако на коментар бугарског министра одбране Красимира Каракачанова који је рекао да је Заев… »
Бугарски министар: Заев је Бугарин - Заев одговара: Ја сам Македонац
Политика 28.11.2020
"Ја сам Македонац који говори македонски језик признат у целом свету. Каракачанов је Бугарин који говори бугарски језик признат у целом свету”, одговорио је Заев. СОФИЈА - Бугарски министар одбране и заменик премијера Бугарске… »
Бугарски министар одбране назвао Заева Бугарином коме памет "долази следећег дана"
РТС 28.11.2020
По старом бугарском обичају, Бугарину долази памет следећег дана, па је тако и са колегом Зораном Заевим, рекао је заменик премијера Бугарске Красимир Каракачанов поводом изјаве премијера Северне Македоније о историји две земље… »
"Заев је Бугарин коме споро ради памет"
Ало 28.11.2020
Каракачанов је такође казао да је заједничка историја о којој је говорио Заев заправо бугарска историја до 1944. године. Бугарски министар одбране и заменик премијера Бугарске Красимир Каракачанов изјавио је да је Бугарин коме… »
Вести дана »
Студенти Правног факултета обележили годину дана од почетка блокаде овог факултета: Говор испред Председништва, подршка тужиоцима
Данас пре 2 сатајош 1 повезана
"За поступак легализације пријављено више од 45.000 објеката" Софронијевић: Врло је једноставна процедура
Блиц пре 6 сатијош 1 повезана
Измене у овом делу града све до фебруара следеће године: Ове линије мењају трасу
Курир пре 58 минутајош 1 повезана
Пијан ударао сестру у главу, па насрнуо на оца: Ужас у Обреновцу, мушкарац (29) ухапшен због породичног насиља
Блиц пре 6 сатијош 3 повезане