Повезане вести

Заев: Ја сам Македонац који говори македонски језик

Заев: Ја сам Македонац који говори македонски језик

РТС 28.11.2020
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је он Македонац који говори македонски језик признат у целом свету одговарајући тако на коментар бугарског министра одбране Красимира Каракачанова који је рекао да је Заев… »
Бугарски министар: Заев је Бугарин - Заев одговара: Ја сам Македонац

Бугарски министар: Заев је Бугарин - Заев одговара: Ја сам Македонац

Политика 28.11.2020
"Ја сам Македонац који говори македонски језик признат у целом свету. Каракачанов је Бугарин који говори бугарски језик признат у целом свету”, одговорио је Заев. СОФИЈА - Бугарски министар одбране и заменик премијера Бугарске… »
Бугарски министар одбране назвао Заева Бугарином коме памет "долази следећег дана"

Бугарски министар одбране назвао Заева Бугарином коме памет "долази следећег дана"

РТС 28.11.2020
По старом бугарском обичају, Бугарину долази памет следећег дана, па је тако и са колегом Зораном Заевим, рекао је заменик премијера Бугарске Красимир Каракачанов поводом изјаве премијера Северне Македоније о историји две земље… »
"Заев је Бугарин коме споро ради памет"

"Заев је Бугарин коме споро ради памет"

Ало 28.11.2020
Каракачанов је такође казао да је заједничка историја о којој је говорио Заев заправо бугарска историја до 1944. године. Бугарски министар одбране и заменик премијера Бугарске Красимир Каракачанов изјавио је да је Бугарин коме… »

Вести дана »