Повезане вести

Након што је распродао државу, сада хоће да буде патриота!

Након што је распродао државу, сада хоће да буде патриота!

Ало 29.11.2020
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је он Македонац који говори македонски језик признат у целом свету, чиме је одговорио на изјаву бугарског министра одбране Красимира Каракачанова да је он Бугарин коме "споро… »
Заев: Ја сам Македонац који говори македонски језик

Заев: Ја сам Македонац који говори македонски језик

РТВ 29.11.2020
СКОПЉЕ - Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је он Македонац који говори македонски језик признат у целом свету, чиме је одговорио на изјаву бугарског министра одбране Красимира Каракачанова да је он Бугарин… »
Ја сам Македонац који говори македонски језик: Заев одговорио бугарском министру који га је назвао Бугарином коме споро ради…

Ја сам Македонац који говори македонски језик: Заев одговорио бугарском министру који га је назвао Бугарином коме споро ради…

Курир 29.11.2020
Премијер Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је он Македонац који говори македонски језик признат у целом свету, чиме је одговорио на изјаву бугарског министра одбране Красимира Каракачанова да је он Бугарин коме "споро… »
Заев одговорио бугарском министру који га је назвао Бугарином коме споро ради памет

Заев одговорио бугарском министру који га је назвао Бугарином коме споро ради памет

Спутник 29.11.2020
Бугарски министар назвао Заева Бугарином коме памет долази следећег дана. Заев: Ја сам Македонац!

Бугарски министар назвао Заева Бугарином коме памет долази следећег дана. Заев: Ја сам Македонац!

Телеграф 29.11.2020
Заев се додворавао Бугарима, а добио протесте и увреде. "По старом бугарском обичају, Бугарину долази памет следећег дана, па је тако и са колегом Зораном Заевим", рекао је заменик премијера Бугарске Красимир Каракачанов поводом… »
Ја сам Македонац и говорим македонски: Заев оштро одговорио бугарском министру

Ја сам Македонац и говорим македонски: Заев оштро одговорио бугарском министру

Вечерње новости 28.11.2020
ПРЕМИЈЕР Северне Македоније Зоран Заев изјавио је да је он Македонац који говори македонски језик признат у целом свету одговарајући тако на коментар бугарског министра одбране Красимира Каракачанова који је рекао да је Заев… »
„Заев је Бугарин којем споро ради памет!” Бугарски министар одбране жестоко о македонском премијеру

„Заев је Бугарин којем споро ради памет!” Бугарски министар одбране жестоко о македонском премијеру

Вечерње новости 28.11.2020
БУГАРСКИ министар одбране и заменик премијера Бугарске Красимир Каракачанов изјавио је да је премијер Северне Македоније Зоран Заев Бугарин коме "споро ради памет", преноси портал Плусинфо. - По старом бугарском обичају Бугарину… »

Вести дана »