Повезане вести
Станивуковић: Неће бити геј параде у Бањалуци, то није у духу народа ком припадам
Телеграф 29.11.2020
"Ја мислим да то не треба бити у Бањалуци, то је мој став", рекао је он. Изабрани градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић казао је вечерас да за време његовог мандата неће бити одржана геј парада. Говорећи у Централном… »
Драшко шокирао све: Неће бити геј параде у Бањалуци, то није у духу народа којем припадам
Блиц 28.11.2020
Изабрани градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић казао је вечерас да за време његовог мандата неће бити одржана геј парада. Говорећи у Централном дневнику на Фејс ТВ, а одговарајући на питање да ли би подржао геј параду у… »
Драшко шокирао сарајево: Српска је настала борбом српског народа! Неће бити геј параде у мом граду!
Вечерње новости 28.11.2020
ИЗАБРАНИ градоначелник Бање Луке Драшко Станивуковић казао је вечерас да за време његовог мандата неће бити одржана геј парада. Говорећи у Централном дневнику на Фејс ТВ, а одговарајући на питање да ли би подржао геј параду у… »
Вести дана »
У индустријској зони у Новом Пазару ватра гута све пред собом
РТВ Нови Пазар пре 13 минутајош 14 повезаних
„Много тога ми је пролазило кроз главу“: Немоћни Синер био пред поразом, али га је спасило правило о врућини
Данас пре 3 минутајош 16 повезаних
Мало топлије, пре подне сунчано, поподне и увече пролазно наоблачење
РТВ пре 53 минутајош 7 повезаних
Партизан потписао два домаћа кошаркаша за следећу сезону: Мења се концепт, неће више имати толико странаца
Телеграф пре 33 минутајош 11 повезаних