Повезане вести
Станивуковић: Неће бити геј параде у Бањалуци, то није у духу народа ком припадам
Телеграф 29.11.2020
"Ја мислим да то не треба бити у Бањалуци, то је мој став", рекао је он. Изабрани градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић казао је вечерас да за време његовог мандата неће бити одржана геј парада. Говорећи у Централном… »
Драшко шокирао све: Неће бити геј параде у Бањалуци, то није у духу народа којем припадам
Блиц 28.11.2020
Изабрани градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић казао је вечерас да за време његовог мандата неће бити одржана геј парада. Говорећи у Централном дневнику на Фејс ТВ, а одговарајући на питање да ли би подржао геј параду у… »
Драшко шокирао сарајево: Српска је настала борбом српског народа! Неће бити геј параде у мом граду!
Вечерње новости 28.11.2020
ИЗАБРАНИ градоначелник Бање Луке Драшко Станивуковић казао је вечерас да за време његовог мандата неће бити одржана геј парада. Говорећи у Централном дневнику на Фејс ТВ, а одговарајући на питање да ли би подржао геј параду у… »
Вести дана »
Трамп: Узимао сам веће дозе аспирина од препоручених, зато имам модрице
РТВ пре 5 сатијош 1 повезана
Временска прогноза за 2. јануар: Мањи минус ујутру, па разведравање уз сунце током целог дана
Мондо пре 1 сатјош 2 повезане
Швајцарска тужитељка: Пожар у скијалишту Кран-Монтана није намерно изазван
Данас пре 10 сатијош 1 повезана
НИС добио лиценцу ОФАК-а до 23. јануара, каже Београд, али још нема потврде Вашингтона
Данас пре 9 сатијош 2 повезане