Povezane vesti
Slobodna sam, SAD mi je ludilo mozga: Sanji Vučić ne smeta što su devojke odlepile za njenim bivšim Nikolom! Ima pravo!
Kurir 29.11.2020
Sanja Vučić iz grupe "Hurricane" prokomentarisala je raskid sa fitnes instruktorem Nikolom Đorđevićem koji je ušao u rijaliti. On je napravio potpunu pometnju među devojkama, što Sanji ne smeta. "Sve vezano za našu vezu, raskid sam objavila na… »
Zašto su zaista raskinuli Sanja Hurricane i Nikola?! On gledao samo da se provede, a pevačici sve došlo preko glave?
Kurir 29.11.2020
Članica grupe "Hurricane" Sanja Vučić raskinula je vezu sa fitnes instruktorem Nikolom Đorđevićem, a sada je on ušao u rijaliti. Međutim, njihov raskid i dalje je glavna tema. Razlog do sada nije još uvek bio poznat u javnosti, iako se Sanja… »
Vesti dana »

Milivojević: DS nije i neće učestvovati u pregovorima i predlogu prelazne Vlade koja uključuje vlast
Beta pre 8 satijoš 33 povezane

Dekan Fizičkog fakulteta poručio ministarki prosvete: Dođite i uhapsite ceo fakultet
Danas pre 8 satijoš 29 povezanih

"Gazdu su videli kako uzima kesu sa parama i beži": Oglasila se supruga preminulog vozača Hitne pomoći iz Kočana: "Evo šta mi je rekao na dan požara"
Blic pre 1 satjoš 62 povezane

Kokanović: Načelnik Mačvanskog okruga automobilom naleteo na decu, među njima bile i moje ćerke
N1 Info pre 7 satijoš 21 povezana

Ko u Srbiji ima „zvučni top“: Analiza Aleksandra Radića u novom broju Nedeljnika
Nedeljnik pre 12 satijoš 31 povezana