Povezane vesti

Epidemijska situacija u Srbiji veoma ozbiljna – moguće nove mere pred praznike

RTS 29.11.2020
Koronavirus je u Srbiji od od početka epidemije registrovan kod 163.035 osoba, a od posledica zaraze preminulo je 1.484 ljudi. U bolnicama se nalazi više od 7.000 pacijenata, a na respiratorima 254 osobe. Do sada je testirano 1.744.981 osoba. Moguće… »

Ministarstvo zdravlja: Od ponedeljka i Opšta bolnica Pirot u sistemu covid bolnica

Pirotske vesti 29.11.2020
Berislav Vekić, državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Republike Srbije izjavio je danas da se od ponedeljka, u takozvani kovid sistem bolnica, uključuju i bolnice u Ivanjici, Zaječaru i Pirotu. Ovakva doneta odluka, iznuđena je aktuelnom… »

Đerlek: Jedna grupa ne shvata koliko je kovid opaka bolest

Top press 29.11.2020
Državni sekretar Ministarstva zdravlja Srbije Mirsad Đerlek izjavio je danas da je epidemiološka situacija u celoj zemlji teška i neizvesna. „Mi ćemo učiniti sve da poboljšamo situaciju i nadam se da ćemo u narednim danima usporiti širenje“… »

Vekić: U kovid sistem od ponedeljka ulaze bolnice u Ivanjici, Zaječaru i Pirotu

Glas Zaječara 29.11.2020
Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić izjavio je da je situacija u kovid bolnicama u Srbiji izuzetno teška, ali da je zdravstveni sistem pokazao izuzetnu fleksibilnost. On je dodao da operativni tim Ministarstva zdravlja ima jasan… »

Virus korona u Rasinskom okrugu: Najveće žarište je i dalje Kruševac, registrovano 87 novih slučajeva zaraze

Večernje novosti 29.11.2020
NAJVIŠE inficiranih korona virusom u Rasinskom okrugu je iz Kruševca, a tokom novembra bilo je oko 500 novoinficiranih. Direktorka Doma zdravlja Žaklina Ristić izjavila je danas da je četvoro lekara pozitivno, kao i oko osam sestara, dva laboranta… »

IZJZV: Novi Sad i dalje prednjači po broju aktivnih slučajeva u Vojvodini, čak 8.642

Moj Novi Sad 29.11.2020
Tokom prethodnog dana u Vojvodini su registrovana 1.784 nova slučaja obolevanja od korona virusa. U svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi obolevanja. Po broju novih slučajeva i dalje prednjače Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i… »

Vekić: Situacija teška, zdravstveni sistem fleksibilan

IndeksOnline 29.11.2020
BEOGRAD – Državni sekretar u Ministarstvu zdravlja Berislav Vekić izjavio je danas da je situacija u kovid bolnicama u Srbiji izuzetno teška, ali da je zdravstveni sistem pokazao izuzetnu fleksibilnost. “Svi pacijenti koji su već u lakšoj formi… »

Najviše obolelih u Novom Sadu i Pančevu

RTV 29.11.2020
NOVI SAD - Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u pokrajini kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja. Kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu Instituta, tokom prethodnog dana u Vojvodini je… »

"Jedna grupa ne shvata koliko je kovid 19 opaka bolest"

Prva 29.11.2020
Državni sekretar Ministarstva zdravlja Mirsad Đerlek rekao je da je situacija u celoj zemlji teška i neizvesna. "Mi ćemo učiniti sve da poboljšamo situaciju i nadam se da ćemo u narednim danima usporiti širenje", rekao je Đerlek za TV Prva. Kako… »

Najviše obolelih u Novom Sadu i Pančevu

RTV Novi Pazar 29.11.2020
Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u pokrajini kao vanrednu, sa daljom tendencijom pogoršanja. Kako se navodi u saopštenju objavljenom na sajtu Instituta, tokom prethodnog dana u Vojvodini je registrovano… »

Korona u Vojvodini: U poslednja 24 sata 1.784 novozaraženih. Vanredno u svim opštinama

Luftika 29.11.2020
U poslednjem danu u Vojvodini zabeležen je neznatni pad novozaraženih – 1.784. Dan ranije bilo je 1.796 zabaleženih slučajeva zaraze. Po broju novozaraženih i dalje prednjače Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i Kikinda, a potom Zrenjanin… »

U Vojvodini dramatično zbog korona virusa, ova 3 grada su i dalje najkritičnija, gora od Novog Sada

Telegraf 29.11.2020
Zdravstveni sistem je u izuzetno teškoj situaciji, gotovo kritičnoj situaciji. Zaposleni u zdravstvu ulažu maksimalne napore da održe funkcionisanje sistema. Institut za javno zdravlje Vojvodine i dalje ocenjuje epidemiološku situaciju u pokrajini… »

Ispred kovid ambulante u Trsteniku već se formira red: Koronom zaraženo 16 radnika Doma zdravlja

Kurir 29.11.2020
Najviše inficiranih u Rasinskom okrugu je iz Trstenika, a tokom novembra bilo je oko 500 novoinficiranih. Ispred kovid ambulante u Trsteniku već se formira red. Direktorka Doma zdravlja Žaklina Ristić navodi da ima 53 lekara, od kojih je četvoro… »

Korona virus: U Srbiji preminuo 61 čovek – najviše od početka pandemije, Britanija se sprema za početak vakcinacije

Danas 28.11.2020
U Srbiji je od posledica korona virusa u poslednja 24 sata umro još 61 čovek, najviše od početka pandemije, dok nadležni tvrde da zdravstveni sistem nije pred pucanje, a u Hrvatskoj su na snagu stupile nove, pooštrene mere. Prema najnovijim podacima… »

Vesti dana »