Povezane vesti

Novi gradonačelnik Podujeva Špejtim Bulići, u Severnoj Mitrovici Milan Radojević

Danas 29.11.2020
Predsednica Centralne izborne komisije (CIK) Valjdete Daka je objavila da su, prema preliminarnim rezultatima na izborima za gradonačelnike Podujeva i Severne Mitrovice, pobedili Špetim Bulići u Podujevu i Milan Radojević u opštini Severna Mitrovica… »

Prvi rezultati: Pobeda Samopredeljenja u Podujevu, Srpske liste u Severnoj Mitrovici

Slobodna Evropa 29.11.2020
Prema prvim, preliminarnim rezultatima izbora za gradonačelnike koje je saopštila predsednica Centralne izborne komisije (CIK) Valjdete Daka, u Opštini Podujevo na Kosovu, kandidat Samopredeljenja Špejtim Bulići osvojio je 51,64 odsto glasova… »

Srpska lista: Radojević pobedio u Severnoj Mitrovici

RTV 29.11.2020
KOSOVSKA MITROVICA - Na današnjim vanrednim lokalnim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice pobedio je kandidat Srpske liste (SL) Milan Radojević, prema podacima SL sa više od polovine obrađenih biračkih mesta, rečeno je Tanjugu u toj… »

Rakić proglasio Radojevića pobednikom u Mitrovici, u Podujevu pobedio kandidat Samoopredeljenja

RTS 29.11.2020
Centralna izborna komisija saopštila je da je kandidat Srpske liste Milan Radojević, na vanrednim izborima za predsednika opštine severna Kosovska Mitrovica, osvojio 89,86 odsto glasova izašlih birača. U severnom delu Kosovske Mitrovice i Podujevu… »

U Kosovskoj Mitrovici glasali čelnici Srpske liste

Politika 29.11.2020
KOSOVSKA MITROVICA - U severnoj Kosovskoj Mitrovici na izborima za novog gradonačelnika kandidat Srpske liste Milan Radojević glasao je jutros u Tehničkoj školi „Mihailo Petrović Alas”, a na istom glasačkom mestu glasali su i predsednik Srpske… »

Samoopredeljenje pobedilo na izborima u Podujevu

Nova 29.11.2020
Centralna izborna komisija objavila je preliminarne rezultate danas održanih izbora za gradonačelnika Podujeva, gde je za pobednika proglasila Špejtima Bulićija iz pokreta Samoopredeljenje. Valdete Daka, predsedavajuća CIK rekla je na konferenciji za… »

Izbori u Severnoj Kosovskoj Mitrovici i Podujevu

RTS 29.11.2020
U severnom delu Kosovske Mitrovice i Podujevu održavaju se vanredni izbori za predsednika opštine. Za to mesto u Kosovskoj Mitrovici prijavljena su četiri kandidata, dva Srbina i dva Albanca. Birališta su zatvorena u 19 časova. Centralna izborna… »

Milan Radojević iz Srpske liste pobedio u Severnoj Mitrovici

Nova 29.11.2020
Na današnjim vanrednim lokalnim izborima za gradonačelnika Severne Mitrovice pobedio je kandidat Srpske liste Milan Radojević, prema podacima Srpske liste sa više od polovine obrađenih biračkih mesta, rečeno je Tanjugu u toj stranci. Kako navode u… »

“Izbori u Severnoj Mitrovici protekli bez većih problema”

Nova 29.11.2020
Predsednik Opštinske izborne komisije u Severnoj Mitrovici Slobodan Dimitrijević izjavio je da su današnji lokalni izbori protekli bez većih problema, i da je, prema informacijama koje je dobio od Centralne izborne komisije, sve bilo u najboljem redu… »

I ove godine mitrovački izborni brend - fenomen kolektivnog glasanja

N1 Info 29.11.2020
U opštinama Severna Mitrovica i Podujevo održani su vanredni izbori za predsednike opština. Među kandidatima izbora u Severnoj Mitrovici su dva Srbina i dva Albanca. Fenomen kolektivnog glasanja, pod vođstvom Srpske liste, i ove godine je viđen na… »

Pobeda kandidata Srpske liste je neminovna: Spirić otkrio šta očekuje povodom rezultata današnjih izbora za gradonačelnika…

Večernje novosti 29.11.2020
POBEDA kandidata Srpske liste je neminovna a pobedom kandidata naše stranke na kosovskim izborima utvrdiće se neraskidiva veza sa Srbijom -. Ovo je povodom rezultata današnjih izbora za gradonačelnika severne Mitrovice izjavio Aleksandar Spirić… »

Do 15 časova na izbore u Podujevu izašlo 29,76 odsto građana, u Severnoj Mitrovici 30,3

Beta 29.11.2020
Predsednica Centralne izborne komisije (CIK) Valjdete Daka saopštila je danas da je do 15 sati na izborima za gradonačelnike u opštini Podujevo glasalo 29,76 odsto gradjana, dok je u opštini Severna Mitrovica glasalo 30,3 odsto. "Na osnovu podataka… »

Do 15 sati na izbore u Severnoj Mitrovici izašlo 30,3 birača

Nova 29.11.2020
Predsednica Centralne izborne komisije (CIК) Valjdete Daka saopštila je danas da je do 15 sati na izborima za gradonačelnike u opštini Podujevo glasalo 29,76 odsto građana, dok je u opštini Severna Mitrovica glasalo 30,3 odsto. “Na osnovu podataka… »

U Kosovskoj Mitrovici glasali čelnici Srpske liste

B92 29.11.2020
U Severnoj Kosovskoj Mitrovici na izborima za novog gradonačelnika kandidat Srpske liste Milan Radojević glasao je u Tehničkoj školi "Mihailo Petrović Alas". Na istom glasačkom mestu glasali su i predsednik Srpske liste Goran Rakić, Igor Simić… »

Dimitrijević: Izbori u S. Mitrovici bez većih problema

B92 29.11.2020
Predsednik Opštinske izborne komisije severne Kosovske Mitrovice Slobodan Dimitrijević kaže da izbori za gradonačelnika protiču bez većih problema. Očekuje da će tako biti i do kraja dana. On je za portal Kosovo onlajn rekao da su preduzete sve… »

Izbori u Severnoj Mitrovici protiču bez većih problema

Nova 29.11.2020
Predsednik Opštinske izborne komisije severne Kosovske Mitrovice Slobodan Dimitrijević rekao je za portal Kosovo onlajn da su preduzete sve zaštitne epidemiološke mere, da izbori za gradonačelnika protiču bez većih problema i da očekuje da će… »

Otvorena birališta u Severnoj Mitrovici - četvorica kandidata za gradonačelnika

B92 29.11.2020
U severnoj Kosovskoj Mitrovici jutros u 7.00 otvorena su birališta za izbor novog gradonačelnika i prvi glasači su već izašli da obave svoju dužnost. Za predsednika opštine nadmeću se četvorica kandidata. Kandidat Srpske liste je Milan… »

Izbori u Kosovskoj Mitrovici: Među prvima glasali čelnici Srpske liste

Kurir 29.11.2020
U severnoj Kosovskoj Mitrovici na izborima za novog gradonačelnika kandidat Srpske liste Milan Radojević glasao je jutros u Tehničkoj školi "Mihailo Petrović Alas", a na istom glasačkom mestu svoje građansko pravo ispunili su predsednik Srpske… »

Izbori za gradonačelnika severne mitrovice: Glasali čelnici Srpske liste

Večernje novosti 29.11.2020
U SEVERNOJ Kosovskoj Mitrovici na izborima za novog gradonačelnika kandidat Srpske liste Milan Radojević glasao je jutros u Tehničkoj školi "Mihailo Petrović Alas", a na istom glasačkom mestu glasali su i predsednik Srpske liste Goran Rakić, Igor… »

Treći izbori za četiri godine u Severnoj Mitrovici

Danas 29.11.2020
Stanovnici grada na levoj obali Ibra danas biraju novog gradonačelnika Vanredni izbori za gradonačelnika Severne Mitrovice biće održani danas, a građani će moći da biraju između kandidata Srpske liste Milana Radojevića, nezavisnog kandidata… »

Severna Mitrovica bira gradonačelnika

Beta 29.11.2020
Gradjani Severne Mitrovice na Kosovu i Metohiji danas biraju novog gradonačelnika. Kako je javila Radio televizija Srbije svih 27 biračkih mesta otvoreno je na vreme, jutros u 7.00, a moći će da se glasa do 19 časova. Iako u Severnoj Mitrovici važi… »

U severnoj Kosovskoj Mitrovici otvorena birališta: Za predsednika opštine nadmeću se 4 kandidata

Kurir 29.11.2020
U severnoj Kosovskoj Mitrovici jutros u 7.00 otvorena su birališta za izbor novog gradonačelnika i prvi glasači su već izašli da obave svoju dužnost. Za predsednika opštine nadmeću se četvorica kandidata. Kandidat Srpske liste je Milan… »

Počeli izbori u severnoj Mitrovici: Građani po peti put biraju gradonačelnika (foto)

Večernje novosti 29.11.2020
IZBORI za gradonačelnika Severne Mitrovice počeli su jutros u sedam sati otvaranjem 27 biračkih mesta u sedam biračkih centara. Prema podacima Centralne izborne komisije (tzv,) Kosova, pravo glasa na ovim izborima ima 23.313 upisanih birača, a oni… »

Vesti dana »