Повезане вести

“Зашто би Кокеза отишао, све је урадио, обећао и премије”

“Зашто би Кокеза отишао, све је урадио, обећао и премије”

Нова 29.11.2020
Александар Катаи, фудбалер Црвене звезде, не може да прежали што се Србија поново није квалификовала на Европско првентво, али мисли да нови ударац за српски фудбал не би требало да се схвати трагично. “Остаје горак укус због… »
Катаи: Зашто би Кокеза одлазио из ФСС-а?

Катаи: Зашто би Кокеза одлазио из ФСС-а?

Спортски журнал 29.11.2020
Репрезентативац Србије рекао је и да је важност меча против Шкотске у финалу баража утицао на игру тима. Фудбалер Црвене звезде Александар Катаи рекао је да је остао велики жал што се репрезентација Србије није пласирала на ЕУРО… »
„Зашто би Кокеза отишао? Није проблем у њему“

„Зашто би Кокеза отишао? Није проблем у њему“

Вести онлине 29.11.2020
Српски фудбалер Александар Катаи коментарисао је недавни неуспех наше репрезентације у баражу за Европско првенство. „Орлове“ је после пенала зауставила Шкотска у Београду, а члан националне селекције био је управо и Катаи. Много… »
"Орлови" су још у шоку због пораза од шкотске: Александар Катаи: Уопште не мислим тако, па нису они могли и да играју фудбал!…

"Орлови" су још у шоку због пораза од шкотске: Александар Катаи: Уопште не мислим тако, па нису они могли и да играју фудбал!…

Спортал блиц 29.11.2020
“Много ми је жао што се нисмо пласирали на Европско првенство, окрећемо се квалификацијама за Мундијал, нема нам друге. Уопште не мислим да је одговорност на људима који воде Савез”, каже , српски репрезентативац и луцидни… »
"Није Кокеза могао да игра, обећао нам чак и премије"

"Није Кокеза могао да игра, обећао нам чак и премије"

Спортске.нет 29.11.2020
Фудбалер Црвене звезде сматра да председник ФСС није одговоран за неуспех против Шкотске. Након што репрезентација Србије није успела да се пласира на Европско првенство наредне године, уследиле су бројне критике челним људима… »
Катаи: Кокеза је урадио све што је могао, обећао је чак и премије

Катаи: Кокеза је урадио све што је могао, обећао је чак и премије

Моззарт спорт 29.11.2020
„Није могао још и да игра“, истиче Звездин репрезентативац. Све је дужа листа играча, бивших и садашњих, који дижу глас у одбрану Фудбалског савеза Србије и председника Славише Кокезе уочи предстојеће Скупштине. Тврде играчи да… »

Вести дана »