Повезане вести

Басиста Рибље чорбе Миша Алексић преминуо од короне

Басиста Рибље чорбе Миша Алексић преминуо од короне

Радио 021 29.11.2020
Басиста "Рибље чорбе" Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години. Он је од 13. новембра био на лечењу од ковида-19 у КБЦ "Бежанијска коса". Стање му се недавно погоршало и био је прикључен на респиратор. Каријеру је… »
Преминуо Миша Алексић, гитариста "Рибље чорбе"

Преминуо Миша Алексић, гитариста "Рибље чорбе"

Дневник 29.11.2020
БЕОГРАД: Гитариста рок групе "Рибља чорба" Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години. Он је био на лечењу од корона вируса у КБЦ "Бежанијска коса", а стање му се погоршало и био је пребачен на респиратор, преносе данас… »
Срце ми је сломљено за драгим човеком: Познати се емотивним речима опраштају од Мише Алексића

Срце ми је сломљено за драгим човеком: Познати се емотивним речима опраштају од Мише Алексића

Мондо 29.11.2020
Басиста Рибље чорбе преминуо је од последица корона вируса. Басиста Рибље чорбе преминуо је од последица корона вируса. Миша Алексић, басиста групе Рибља чорба премину је у болници у 68. години, а последњих неколико дана био… »
Тражим речи, али не иде, прерано си отишао: Познати се емотивним речима опраштају од Мише Алексића

Тражим речи, али не иде, прерано си отишао: Познати се емотивним речима опраштају од Мише Алексића

Курир 29.11.2020
Миша Алексић који је био члан рок групе "Рибља чорба", преминуо је у 67. години од последица корона вируса. Пријатељи и колеге сломљени су због његовог одласка, а на друштвеним мрежама огласили су се емотивним мречима. Дејан… »
Договорили смо се да умремо на бини Бора Чорба сломљен због смрти Мише Алексића: Провели смо 42 године заједно

Договорили смо се да умремо на бини Бора Чорба сломљен због смрти Мише Алексића: Провели смо 42 године заједно

Курир 29.11.2020
Гитариста рок групе "Рибља чорба" Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години. - Јутрос је умро мој брат Миша, борио се као лав до последњег даха - овако је после вести о смрти Мише Алексића рекао Бора Ђорђевић. - 42 године… »
Последњи интервју мише алексића: Остварио сам све што сам желео, имам дивну супругу, ћерку и пријатеље у бенду!

Последњи интервју мише алексића: Остварио сам све што сам желео, имам дивну супругу, ћерку и пријатеље у бенду!

Мондо 29.11.2020
Басиста групе Рибља чорба преминуо је у 68. години од последица корона вируса. Басиста групе Рибља чорба преминуо је у 68. години од последица корона вируса. Миша Алексић је био хоспитализован, а како је његова ћерка недавно… »
"Сваки други дан смо јели пасуљ, а 90-их сам продао сво злато, није било пара": Овако је у последњој исповести говорио Миша…

"Сваки други дан смо јели пасуљ, а 90-их сам продао сво злато, није било пара": Овако је у последњој исповести говорио Миша…

Блиц 29.11.2020
Чувени басиста "Рибље чорбе" Миша Алексић умро је у 67. години, након неколико недеља тешке битке са корона вирусом. У својој последњој исповести за домаће медије говорио је о детињству, али и о супрузи Јасмини и ћерки Мини… »
Легендарни басиста Рибље чорбе умро од короне

Легендарни басиста Рибље чорбе умро од короне

Нова 29.11.2020
Бас гитариста рок групе Рибља чорба Миша Алексић преминуо је у 68. години од последица коронавируса, након што је 13. новембра био хоспитализован у КБЦ "Бежанијска коса". Наиме, Миша је био заражен коронавирусом, те се од 13… »
Бајага о смрти Мише Алексића: Осећам се ужасно

Бајага о смрти Мише Алексића: Осећам се ужасно

Нова 29.11.2020
Бас гитариста рок групе Рибља чорба Миша Алексић преминуо је у 68. години од последице коронавируса. Његов дугогодишњи пријатељ Момчило Бајагић Бајага, кратко је прокоментарисао за Нова.рс да се осећа ужасно јер му је, како… »
Преминуо Миша Алексић: Легендарни басиста Рибље чорбе изгубио битку са короном

Преминуо Миша Алексић: Легендарни басиста Рибље чорбе изгубио битку са короном

Вечерње новости 29.11.2020
ГИТАРИСТА рок групе "Рибља чорба" Миросалав Миша Алексић преминуо је у 67. години. Он је био на лечењу од корона вируса у КБЦ "Бежанијска коса", а стање му се погоршало и био је пребачен на респиратор. Његова ћерка Мина… »
Басиста Рибље Чорбе умро од корона вируса: Миша Алексић преминуо у 68. години

Басиста Рибље Чорбе умро од корона вируса: Миша Алексић преминуо у 68. години

Телеграф 29.11.2020
Музичар се лечио у КБЦ "Бежанијска коса", а данима уназад је због лошег стања био прикључен на респиратор. Басиста "Рибље чорбе" Миросалв Миша Алексић преминуо је у 68. години од последица корона вируса. Музичар се лечио у КБЦ… »

Вести дана »