Повезане вести

Преминуо Миша Алексић, басиста „Рибље чорбе”

Преминуо Миша Алексић, басиста „Рибље чорбе”

Политика 29.11.2020
Басиста рок групе „Рибља чорба” Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години. Познати музичар изгубио је битку са коронавирусом. Миша Алексић је био на лечењу у Клиничко болничком центру „Бежанијска коса", а стање му се… »
Басиста Рибље чорбе Миша Алексић преминуо од последица коронавируса

Басиста Рибље чорбе Миша Алексић преминуо од последица коронавируса

Н1 Инфо 29.11.2020
Басиста рок групе Рибља чорба Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години. Познати музичар изгубио је битку са коронавирусом, јавља РТС. Миша Алексић је био на лечењу у Клиничко болничком центру Бежанијска коса, а стање му… »
Била је част живети р’н’р Са тобом : Музичари се опроштају од Мише Алексића (фото)

Била је част живети р’н’р Са тобом : Музичари се опроштају од Мише Алексића (фото)

Вечерње новости 29.11.2020
БАСИСТА рок групе "Рибља чорба" Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години од последица корона вируса. Тужна вест погодила је његове колеге музичаре, пријатеље као и целокупну домаћу јавност. Међу првима се од легендарног… »
Као да смо изгубили брата: Чланови Рибље Чорбе скрхани болом због смрти Мише Алексића

Као да смо изгубили брата: Чланови Рибље Чорбе скрхани болом због смрти Мише Алексића

Вечерње новости 29.11.2020
ГИТАРИСТА рок групе "Рибља чорба" Миросалав Миша Алексић преминуо је у 67. години. Он је био на лечењу од корона вируса у КБЦ "Бежанијска коса", а стање му се погоршало и био је пребачен на респиратор. Његов пријатељ и… »
Прерано, драги Мишо: Бајага, Жељко Јоксимовић и колеге се опраштају од басисте Рибље Чорбе

Прерано, драги Мишо: Бајага, Жељко Јоксимовић и колеге се опраштају од басисте Рибље Чорбе

Мондо 29.11.2020
Нижу се поруке саучешћа. Нижу се поруке саучешћа Тужна вест осванула је у недељу ујутру. Познати музичар и басиста Рибље чорбе Миша Алексић преминуо је у болници, од последица корона вируса. Како се вест ширила, тако су се од… »
Преминуо Миша Алексић: Легендарни басиста „Рибље чорбе“ изгубио битку са короном

Преминуо Миша Алексић: Легендарни басиста „Рибље чорбе“ изгубио битку са короном

Спутник 29.11.2020
Басиста рок групе „Рибља чорба“ Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години. Он је био на лечењу од корона вируса у КБЦ „Бежанијска коса“, а стање му се погоршало и био је на респиратору. Његова ћерка Мина Алексић, недавно… »
Мишина исповест: Остварио сам све што сам желео, имам дивну супругу, ћерку и пријатеље у бенду

Мишина исповест: Остварио сам све што сам желео, имам дивну супругу, ћерку и пријатеље у бенду

Телеграф 29.11.2020
Алексић је последње дане провео у КБЦ "Бежанијска коса" где је био на лечењу од корона вируса. Басиста "Рибље чорбе" Миросалв Миша Алексић преминуо је у 68. години од последица корона вируса. Алексић је последње дане провео у… »

Вести дана »