Повезане вести

Мештани Малог Мокрог Луга који су у жбуњу пронашли тело мушкарца: Пришао сам да му помогнем, али ми се учинило да не дише…

Мештани Малог Мокрог Луга који су у жбуњу пронашли тело мушкарца: Пришао сам да му помогнем, али ми се учинило да не дише…

Блиц 29.11.2020
Данас око 10.00 сати у Улици 29. новембар у насељу Мали Мокри Луг пронађено је тело Н. Н. мушкарца старости око 55 до 60 година. Тело је пронађено у жбуњу, поред пешачке стазе и ограде напуштеног плаца, а нашли су га мештани… »
Курир на лицу места, Драгослав је нашао тело у жбуњу у малом мокром лугу: Кренуо сам на посао и угледао страшан призор

Курир на лицу места, Драгослав је нашао тело у жбуњу у малом мокром лугу: Кренуо сам на посао и угледао страшан призор

Курир 29.11.2020
Тело мушкарца старог око 60 година нађено је данас око 10 часова у београдском насељу Мали Мокри Луг, а нашао га је радник из оближње рециклаже. - Кренуо сам на посао и угледао тело у жбуњу, видео сам да су му само ноге… »
Пронађен мртав мушкарац у парку у Новом Саду

Пронађен мртав мушкарац у парку у Новом Саду

Нова 29.11.2020
Леш мушкарца пронађен је у Новом Саду у парку данас око 12 часова. Беживотно тело се налазило у Улици Браће Рибникар бб. Полиција је на терену и увиђај је у току. Подсетимо, данас је пронађено тело мушкарца у Малом Мокром Лугу… »
У Малом Мокром Лугу пронађен леш мушкарца

У Малом Мокром Лугу пронађен леш мушкарца

Нова 29.11.2020
Тело мушкарца пронађено је јутрос око 10 часова у насељу Мали Мокри Луг у жбуњу. Како се незванично наводи, није имао повреде на телу и старости је око 60 година. На терену су надлежне службе, истрага је у току. ***… »
Хорор у Новом Саду: Тело мушкарца нађено у парку

Хорор у Новом Саду: Тело мушкарца нађено у парку

Курир 29.11.2020
Тело засад непознатог мушкарца нађено је у Новом Саду у парку око 12 часова. Како сазнајемо, тело је нађено у Улици Браће Рибникар бб. Увиђај у току. Подсетимо, још једно тело мушкарца старог око 60 година нађено је данас око 10… »
Ужас у Београду: Тело мушкарца пронађено у жбуњу пролазници приметили језив призор

Ужас у Београду: Тело мушкарца пронађено у жбуњу пролазници приметили језив призор

Курир 29.11.2020
Тело за сада непознатог мушкарца старог око 60 година пронађено је данас око 10 часова у Улици 29. новембра у београдском насељу Мали Мокри Луг, поврђено је "Куриру" из МУП-а. Ужасан призор наводно су затекли пролазници који су… »
Ужас на Звездари: У жбуњу пронађено тело мртвог мушкарца

Ужас на Звездари: У жбуњу пронађено тело мртвог мушкарца

Мондо 29.11.2020
Истрага је у току. Истрага је у току. Око 10 часова на Звездари, у жбуњу, пронађено је мртво НН лице, мушког пола. Процењује му се старост од 55 до 60 година, а у тренутку прегледа на лицу места, није било видних повреда… »

Вести дана »