Повезане вести
Миша Алексић и Рибља Чорба: Преминуо легендарни басиста и аутор песме „Амстердам“
BBC News 29.11.2020
Последњих недељу дана био је на респиратору у болници , где је примљен 13. новембра пошто се заразио корона вирусом. Басиста чувене југословенске и српске рок групе Рибља чорба - Мирослав Миша Алексић, преминуо је у 67… »
Знао сам да ти је последњих дана било баш лоше: Огласио се Бајага поводом смрти кума Мише Алексића
Курир 29.11.2020
Мирослав Миша Алексић, гитариста рок групе Рибља чорба преминуо је у 67. години од последица корона вируса. Чланови бенда сломљени су због губитка пријатеља, а тужним поводом огласио се и његов пријатељ и кум Момчило Бајагић… »
Миша Алексић и Рибља Чорба: Преминуо легендарни басиста и аутор песме „Амстердам“
Данас 29.11.2020
Басиста чувене југословенске и српске рок групе Рибља чорба – Мирослав Миша Алексић, преминуо је у Београду од последица Ковида-19. Последњих недељу дана био је на респиратору у београдској болници Бежанијска коса, где је… »
Басиста Рибље чорбе преминуо од корона вируса - његове речи о љубави према животу ћемо заувек памтити
Ноизз 29.11.2020
Миша Алексић, басиста рок групе "Рибља чорба" преминуо је у 67. години од последица коронавируса. Он је био на лечењу у КБЦ "Бежанијска коса", а стање му се погоршало и био је пребачен на респиратор, пише Курир. Његова ћерка… »
Осам дана је био на респиратору: Бане Обрадовић о борби легендарног басисте са короном
Вечерње новости 29.11.2020
БАСИСТА рок групе "Рибља чорба" Мирослав Миша Алексић преминуо је у 67. години од последица корона вируса. Тужним поводом за "Новости" се огласио и менаџер "Рибље чорбе" Бане Обрадовић који је сломљен због смрти великог… »
"Ужасно ми је...": Бајага сломљен због смрти кума Мише Алексића, басисте "Рибље чорбе"
Телеграф 29.11.2020
Миша је 17 дана лежао у КБЦ Бежанијска коса. Момчило Бајагић Бајага успео је да изговори две реченице након што је примио најтужнију вест, да му је преминуо пријатељ Миша Алексић, басиста "Рибље чорбе". Бајага је веровао да ће… »
Бане Обрадовић тужан због смрти Мише Алексића: 17 дана се борио... Био је прави пријатељ
Телеграф 29.11.2020
Басиста "Рибље чорбе" више од две недеље био је на лечењу у КБЦ Бежанијска коса. Менаџер Бане Обрадовић тужан је због смрти пријатеља Мирослава Мише Алексића који је у 68. години преминуо од последица корона вируса. - Миша… »
Вести дана »

Управо на Блиц ТВ растужила све у студију Габријела се присетила смрти оца: "Месец дана пред мој одлазак у Београд, он ме је напустио"
Блиц пре 3 минутајош 1 повезана

"Мислим да се ми не слажемо око две ствари": Трамп у авиону открио детаље разговора са Стармером
Блиц пре 1 сатјош 1 повезана

Весићу одређен кућни притвор после оптужнице за пад надстрешнице у Новом Саду
Данас пре 6 сатијош 1 повезана