Повезане вести
Бокс и Тајсон: И даље је Гвоздени Мајк - одушевио у борби са Џонсом
Јужне вести 29.11.2020
Гетти Имагес Мајк Тајсон се вратио у боксерски ринг у ревијалној борби против Роја Џонса, а после меча који је завршен нерешено, најавио је да ће наставити да се надмеће. Тајсон претходних 15 година није био активан, а упркос… »
Бокс и Тајсон: И даље је Гвоздени Мајк - одушевио у борби са Џонсом
BBC News 29.11.2020
Тајсон претходних 15 година није био активан, а упркос страху многих љубитеља бокса да ће меч са Џонсом бити само фарса да би се зарадио новац, двојица ветерана су пружила забавну представу. Мајк Тајсон се вратио у боксерски… »
Питали Роја о страху од Мајка, Тајсон отео микрофон и приредио шоу: Ја сам почетник, ко брине о мени
Телеграф 29.11.2020
Некадашњи боксерски шампион у тешкој категорији Мајк Тајсон наставио је шоу програм и после борбе са Рој Џонс Џуниором. Тајсон је после хуманитарног окршаја и 76:76 у осам двоминутних рунди био нешто бољи борац, али је Рој… »
Тајсон и даље личи на "ураган": Импресивно издање Мајка, боксерске легенде приредиле спектакл!
Телеграф 29.11.2020
Амерички боксери Мајк Тајсон и Рој Џонс Џуниор завршили су борбу нерешеним резултатом 76:76 у суботу на недељу у Лос Анђелесу. Двојица, некада елитних боксера су то показали и у овој борби, иако збирно сада имају чак 105… »
Вести дана »
Мали: Отварање економије је најбољи начин да повећамо конкурентност
Еуроневс пре 20 минутајош 14 повезаних
Временска прогноза за Србију 9. децембра 2025: магла ујутру, претежно сунчано током дана
Наслови.аи пре 47 минутајош 16 повезаних
Почетак примене Закона "Свој на своме" за упис права својине на непокретностима у Србији
Наслови.аи пре 10 минутајош 29 повезаних
(Видео) Јапану прети мегаземљотрес! Повређене 33 особе, власти издале упозорење за наредних недељу дана
Дневник пре 1 сатјош 16 повезаних