Povezane vesti
Boks i Tajson: I dalje je Gvozdeni Majk - oduševio u borbi sa Džonsom
Južne vesti 29.11.2020
Getty Images Majk Tajson se vratio u bokserski ring u revijalnoj borbi protiv Roja Džonsa, a posle meča koji je završen nerešeno, najavio je da će nastaviti da se nadmeće. Tajson prethodnih 15 godina nije bio aktivan, a uprkos strahu mnogih ljubitelja… »
Boks i Tajson: I dalje je Gvozdeni Majk - oduševio u borbi sa Džonsom
BBC News 29.11.2020
Tajson prethodnih 15 godina nije bio aktivan, a uprkos strahu mnogih ljubitelja boksa da će meč sa Džonsom biti samo farsa da bi se zaradio novac, dvojica veterana su pružila zabavnu predstavu. Majk Tajson se vratio u bokserski ring u revijalnoj borbi… »
Pitali Roja o strahu od Majka, Tajson oteo mikrofon i priredio šou: Ja sam početnik, ko brine o meni
Telegraf 29.11.2020
Nekadašnji bokserski šampion u teškoj kategoriji Majk Tajson nastavio je šou program i posle borbe sa Roj Džons Džuniorom. Tajson je posle humanitarnog okršaja i 76:76 u osam dvominutnih rundi bio nešto bolji borac, ali je Roj ipak uspeo da ostane na… »
Tajson i dalje liči na "uragan": Impresivno izdanje Majka, bokserske legende priredile spektakl!
Telegraf 29.11.2020
Američki bokseri Majk Tajson i Roj Džons Džunior završili su borbu nerešenim rezultatom 76:76 u subotu na nedelju u Los Anđelesu. Dvojica, nekada elitnih boksera su to pokazali i u ovoj borbi, iako zbirno sada imaju čak 105 godina. Jasno je da i mnogi… »
Vesti dana »

Poslanici Skupštine Srbije sutra razmatraju novi Zakon o legalizaciji objekata
NIN pre 45 minutajoš 28 povezanih

(Video, foto) kilometarske kolone na: Auto-putu Snimak dronom pokazuje posledice jezivog udesa
Blic pre 45 minutajoš 28 povezanih

Grčka upozorava na prisustvo sumpor-dioksida u sušenim jagodama iz Srbije
Naslovi.ai pre 44 minutajoš 8 povezanih

Oglasio se Lekorni nakon ostavke: Bio sam spreman na kompromis ali...
B92 pre 41 minutajoš 37 povezanih

Prevrnuo se čamac sa 11 osoba na Dunavu kod Bačke Palanke, strahuje se da ima stradalih
RTS pre 15 minutajoš 26 povezanih