Povezane vesti
Sve što sam uštedela potrošila sam: Katarina otkrila ko joj finansira pesme, pa pomenula i novog dečka
Mondo 29.11.2020
Ispričala gde je potrošila novac. Ispričala gde je potrošila novac. Katarina Grujić, kao i ostali pevači trenutno je na pauzi od nastupa zbog pandemije korona virusa, ali zato uživa u ljubavi sa novim dečkom, fudbalerom Markom Gobeljićem. "Ne volim mnogo… »
Veliki je džentlmen i gospodin! Kaća Grujić progovorila o dečku fudbaleru, pa priznala zbog čega se plaši za njihovu vezu!…
Kurir 29.11.2020
Pevačica Katarina Grujić trenutno uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, a kako kaže, sada je srećnija nego ikada. - Ne volim mnogo da pričam o tim stvarima i o intimi generalno. Trenutno sam najsrećnija osoba na svetu i mislim da će me ovo… »
Vesti dana »

Đilas: Hapšenja zbog korupcije u izgradnji brze pruge nisu igrokaz, već posledica rada tužilaca
Radio 021 pre 32 minutajoš 76 povezanih

Dan sećanja na stradale i prognane u zločinačkoj "Oluji": Veliki broj građana peške došao iz Novog Sada u Sremske Karlovce na centralnu manifestaciju
RTV pre 32 minutajoš 41 povezana

Promena vremena u Srbiji: Hitno upozorenje zbog nevremena, grad i pljuskovi u Moravičkom okrugu
Naslovi.ai pre 1 satjoš 49 povezanih

Nikitović: Ispred nas su ekipe sa manje trijumfa, ali to je turnirsko takmičenje
RTS pre 2 satajoš 39 povezanih