Povezane vesti
Trenirao sa dončićem za povratak u Partizan: Opet sam u prelepom klubu!
Mondo 29.11.2020
"Drago mi je bilo da ponovo vidim sva poznata lica i upoznam nova" "Drago mi je bilo da ponovo vidim sva poznata lica i upoznam nova" Aleksej Nikolić se vratio u Partizan, oporavio se od povrede, radi i sprema se za povratak. Posle pozajmice provedene u… »
Aleksej Nikolić ponovo u Partizanu: Lepo je videti stara lica
Mozzart sport 29.11.2020
„Vratio sam se u prelep klub, za mene je ovo nešto posebno“, kaže bek crno-belih. Novo-staro lice na treninzima Partizana. Posle godinu dana pozajmice u italijanskom Trevizu Aleksej Nikolić je ponovo u crno-belom dresu. Slovenački reprezentativac… »
Trenirao sa Lukom Dončićem, pa se vratio u Partizan
Nova 29.11.2020
Slovenački košarkaš Aleksej Nikolić, posle pozajmice u italijanskom Trevizu, vratio se u beogradski Partizan. Nikolić, koji sa crno-belima ima ugovor do kraja sezone 2021/22, odradio je trening sa novom-starom ekipom u hali sportova “Ranko… »
Nikolić ponovo u Partizanu: Vratio sam se u prelep klub
Sportski žurnal 29.11.2020
Nikolić, koji sa crno-belima ima ugovor do kraja sezone 2021/22, odradio je trening sa novom-starom ekipom u hali sportova "Ranko Žeravica" Slovenački košarkaš Aleksej Nikolić, posle pozjamice u italijanskom Trevizu, vratio se u beogradski Partizan… »
Vesti dana »

Završena blokada RTS: Studenti blokaderi 22 sata nisu dozvoljavali radnicima da uđu u zgradu i rade! Rts emitovao redovan program
Kurir pre 1 minutjoš 57 povezanih

Tužilac naložio da se identifikuju osobe koje su pretile novinarki RTS-a
RTS pre 1 satjoš 89 povezanih

Studenti završili blokadu RTS-a koja je trajala 22 sata: Takovska još uvek zatvorena za saobraćaj (foto, video)
Blic pre 14 minutajoš 49 povezanih

Vanredna sednica Skupštine grada Niša trajala pet minuta, opozicija nezadovoljna, vlast osuđuje blokadu odbornika
Glas juga pre 7 satijoš 34 povezane