Povezane vesti
Jovica Putniković prvi put pred kamerama nakon udesa! Progovorio o nesreći i Majinoj javnoj prevari: Evo kako se sada oseća…
Kurir 29.11.2020
Jovica Putniković nedavno je doživeo saobraćajnu nezgodu, nakon čega je operisan i sada se oporavlja. "Guram, oporavljam se polako. Sad nemam velike bolove, primam inekcije, ali generalno me boli", rekao je on na samom početku. Budući da ga je bivša… »
Potresne slike bivšeg učesnika Zadruge: Prvi put pred kamerama nakon teške nesreće i izdaje verenice
Telegraf 29.11.2020
- Nije me čak ni ta prevara toliko povredila, koliko to što je ostala tamo kada mi se to desilo. Radovala se kada je ostala tamo, kada je bila nominovana, a ja sam bio povređen - rekao je Jovica. Jovica Putniković oporavlja se od teške nesreće koju je… »
Vesti dana »
„Studentska lista – Studenti pobeđuju” – Iz Niša na listi najviše profesora Univerziteta
Gradski portal 018 pre 6 satijoš 48 povezanih
Mašulović junak drame u Tampereu: „Znamo da vas nerviramo, ali šta je tu je – hvala vam!“
Hot sport pre 1 satjoš 26 povezanih
Ko je otac Hariton koga je večeras spomenuo Vučić? Tači nije osuđen za jedan od najmonstruoznijih zločina OVK
Telegraf pre 23 minutajoš 29 povezanih
Haški sud osudio Tačija na 25 godina, a vođama OVK ukupno 81
Naslovi.ai pre 50 minutajoš 310 povezanih
RIK doneo rešenja o obrazovanju lokalnih izbornih komisija za pet mesta u AP Kosovu i Metohiji
Euronews pre 43 minutajoš 40 povezanih