Povezane vesti
Gaćinović: Spreman sam za izazove koji me čekaju u Radničkom
Niške vesti 29.11.2020
Gaćinović je u Niš stigao u petak popodne dogovorio detalje saradnje i potpisao ugovor sa Nišlijama. -Došao sam u veliki klub i znam šta se očekuje od mene. Radnički je i u bivšoj Jugoslaviji bio pojam za igrače i trenere i drago mi je što sam dobio… »
Nije hteo u ložu Radničkog, već odmah na teren: Gaćinović se odmah uhvatio u koštac sa problemima
Mondo 29.11.2020
Novi trener Radničkog je kratko tu, ali nije tražio nikakve izgovore. Novi trener Radničkog je kratko tu, ali nije tražio nikakve izgovore Vladimir Gaćinović je u petak doputovao u Niš i dogovorio detalje. U subotu je objavljeno da će biti novi trener, a… »
Vesti dana »

Noć ispred SNS prostorija u Nišu: Kordon, jaja i burne reakcije građana na nasilje u Novom Sadu
Južne vesti pre 2 satajoš 18 povezanih

„Spreman sam da svedočim bilo gde – sukob je započela policija“: Pročitajte najdetaljniji opis početka haosa na protestu u Novom Sadu
Nova pre 56 minutajoš 16 povezanih

Eurobasket 2025, 11. Dan: Sad kreće ono pravo - nokaut faza! Počeo okršaj Turske i Švedske!
Kurir pre 16 minutajoš 26 povezanih

DA LI JE OVO KRAJ? Novak Đoković posle poraza otvoreno o završetku karijere!
Story pre 2 satajoš 63 povezane

Alkaraz srušio Đokovića, pa otkrio šta mu je Federer rekao: Pokušaću da sledim njegove reči!
Kurir pre 6 minutajoš 25 povezanih