Povezane vesti
Vučević čestitao rođendan stogodišnjem Andriji Kovačeviću
Dnevnik 29.11.2020
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pripremio je rođendansko iznenađenje za Novosašanina Andriju Kovačevića koji je danas napunio 100 godina. „Imao sam tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju… »
Novosađanin Andrija Kovačević danas napunio 100 godina
RTV 29.11.2020
NOVI SAD - Novosađanin Andrija Kovačević danas je napunio 100 godina. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je tim povodom izjavio "Imao sam tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju Kovačevića, koji je upravo… »
Vučević: Čuvajmo naše stare, jer oni su naša podrška i oslonac za sve velike stvari u budućnosti
Kurir 29.11.2020
"Danas sam imao tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju Kovačevića, koji je upravo napunio neverovatnih 100 godina", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on Instagram A post shared by… »
Vesti dana »
Mlekari i poljoprivrednici četvrti dan blokiraju Ibarsku magistralu, podržao ih vladika Justin
Ozon press pre 6 minutajoš 19 povezanih
Osetno će zahladneti Sutra oblačno sa kišom i vetrom, a ovde će čak i ponovo zavejati Evo za kada se predviđa razvedravanje i otopljenje
Dnevnik pre 2 satajoš 22 povezane
Sahranjena majka Goge Sekulić! Tužna scena na groblju u Sremčici, sestra sve vreme pridržava uplakanu pevačicu
Telegraf pre 30 minutajoš 16 povezanih
Lemonis preporodio Nišlije, Radnički "protutnjao" kroz Kruševac
Sportske.net pre 50 minutajoš 23 povezane
Pet država za smrt Navaljnog krivi Rusiju: Umro od toksina južnoameričkih otrovnih žaba
Beta pre 21 minutajoš 12 povezanih