Povezane vesti
Vučević čestitao rođendan stogodišnjem Andriji Kovačeviću
Dnevnik 29.11.2020
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pripremio je rođendansko iznenađenje za Novosašanina Andriju Kovačevića koji je danas napunio 100 godina. „Imao sam tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju… »
Novosađanin Andrija Kovačević danas napunio 100 godina
RTV 29.11.2020
NOVI SAD - Novosađanin Andrija Kovačević danas je napunio 100 godina. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je tim povodom izjavio "Imao sam tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju Kovačevića, koji je upravo… »
Vučević: Čuvajmo naše stare, jer oni su naša podrška i oslonac za sve velike stvari u budućnosti
Kurir 29.11.2020
"Danas sam imao tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju Kovačevića, koji je upravo napunio neverovatnih 100 godina", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on Instagram A post shared by… »
Vesti dana »
Potresno svedočenje Nenada Raškovića kome je kosovska policija upala u kuću: "Repetirao je pištolj, pa su me vezali za bukvu i tukli"
Nova pre 57 minutajoš 22 povezane
Spektakl na avgustovskom nebu: Večeras pomračenje Sunca i vrhunac Perseida
Pirotske vesti pre 1 satjoš 20 povezanih
Kosovska policija pretukla Srbina, sa teškim povredama je u šok sobi: Kancelarija za KiM traži hitnu reakciju
NIN pre 2 satajoš 6 povezanih
Zakazana konferencija za štampu: Uprava Crvene Zvezde izlazi pred medije
Danas pre 38 minutajoš 49 povezanih
Pretežno sunčano i toplo, ponegde mogući pljuskovi, do 36 stepeni
Glas Zapadne Srbije pre 42 minutajoš 20 povezanih