Povezane vesti
Vučević čestitao rođendan stogodišnjem Andriji Kovačeviću
Dnevnik 29.11.2020
NOVI SAD: Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pripremio je rođendansko iznenađenje za Novosašanina Andriju Kovačevića koji je danas napunio 100 godina. „Imao sam tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju… »
Novosađanin Andrija Kovačević danas napunio 100 godina
RTV 29.11.2020
NOVI SAD - Novosađanin Andrija Kovačević danas je napunio 100 godina. Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević je tim povodom izjavio "Imao sam tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju Kovačevića, koji je upravo… »
Vučević: Čuvajmo naše stare, jer oni su naša podrška i oslonac za sve velike stvari u budućnosti
Kurir 29.11.2020
"Danas sam imao tu čast da u ime svih Novosađana učestvujem u iznenađenju za sugrađanina Andriju Kovačevića, koji je upravo napunio neverovatnih 100 godina", rekao je gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević. View this post on Instagram A post shared by… »
Vesti dana »
Štafeto pešačenje Novopazaraca do Novog Sada: Obezbeđena policijska pratnja kolone, večeras stižu u Ušće
N1 Info pre 33 minutajoš 40 povezanih
(Mape) večeras nova tura kiše, a u nedelju potop! Stiže i novi talas zahlađenja, evo kada će se vreme smiriti i da li nam se vraća sunce
Blic pre 34 minutajoš 37 povezanih
Narodne patrole neće održati antimigrantski skup, održan skup podrške migrantima
Radio 021 pre 13 minutajoš 47 povezanih