Повезане вести
Признао у сценирању! Врањеш варао љубавницу са њеном колегиницом: Мала од скандала ће пући кад чује разлог! (курир…
Курир 29.11.2020
Огњен Врањеш постао је познат по својој афери са певачицом која је удата. Супругу Данијелу преварио је са поп дивом, да би потом и њој иза леђа виђао другу певачицу Катарину Грујић. Огњен Врањеш пре годину и по дана се због… »
Врањешу жена опростила естрадне афере! Открио у Сценирању: Она се није блатила као та госпођа! Поднела је мушки Курир…
Курир 29.11.2020
Супругу Данијелу Огњен Врањеш је преварио са две певачице, а она је фудбалеру све опростила. Сада је Врањеш први пут проговорио о томе у "Сценирању" на Курир телевизији. "Не бих о томе (како девојка може да га освоји) јер сам… »
Врањеш замало заплакао у Сценирању! Болни тренуци: Отац је отишао у рат, ми смо били без динара! Памти једно (Курир…
Курир 29.11.2020
Огњен Врањеш у жижу јавности доспео је због скандала са удатом певачицом, а сада је отворио душу у "Сценирању" на Курир телевизији. "Доста ствари нисам износио из приватног живота. Ко год ме познаје, зна какав сам приватно… »
Вести дана »

"Увек уз нашу земљу": Вучић угостио Бин Заједа: Посебно сам захвалан што ће бити гост на војној паради
Блиц пре 1 сатјош 2 повезане

И црногорска војска сутра на војној паради у Београду: Огласило се Министарство одбране Црне Горе, ево ко ће их представљати
Блиц пре 3 сатајош 1 повезана

Прекршио правило! Амерички окружни судија одбацио Трампову тужбу против "Њујорк тајмса" због клевете
Блиц пре 5 сатијош 1 повезана