Povezane vesti
Ne primam platu nigde: Ljubomir Bandović iskreno o zaradi, karijeri, pa i zbog čega ga se mlađe kolege plaše!
Kurir 29.11.2020
Glumac Ljubomir Bandović priča o životu, glumi, britkom jeziku, ali i sličnostima sa likom koji tumači. Ljubomir je istakao da kao i lik kog tumači ima "obrijan" jezik. "Ja, kao i on imam obrijan jezik. Ja sam neko ko živi uz sistem, ne živim u sistemu… »
(Video) "ne primam platu nigde, ne živim u sistemu": Ljubomir Bandović o poslu, predrasudama i koroni
Blic 29.11.2020
Glumac kaže da ne pravi razliku kada se obraća, bilo da je u pitanju reditelj, taksista ili producent, ali da zato mirno odlazi na počinak. Glumac Ljubomir Bandović, kojeg ćemo imati priliku da gledamo u novim ostvarenjima “Jedini izlaz”, “Hadžijino… »
Vesti dana »
(BLOG) Završen protest kod Ušća, studenti Pravnog kažu - policija presrela i uhapsila više građana
N1 Info pre 1 satjoš 51 povezana
BLOG UŽIVO: Protesti u više gradova Srbije zbog napada na demonstrante u Novom Sadu, kod Ušća bačena pirotehnička sredstva
Insajder pre 1 satjoš 36 povezanih
Aleksandra Prijović sa šlicem do kuka na koncertu u čast Šabana: Delirijum u publici kad je izašla na scenu
Mondo pre 1 satjoš 34 povezane
FOTO, VIDEO: Kraj protesta u Beogradu: hapšeni studenti, srušene ograde i bačena pirotehnika
Radio 021 pre 2 satajoš 27 povezanih
Iz ugla zapadnih medija: Iran traži kompromis, a Tramp kapitulaciju Teherana
Vesti online pre 2 satajoš 28 povezanih