Povezane vesti

Devojčica (14) iz Valjeva nađena bez svesti, popila 70 tableta antidepresiva: Sumnjaju na ovaj motiv

Telegraf 30.11.2020
Tužilaštvo u Valjevu i Centar za socijalni rad obavešteni o slučaju. Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a prema prvim informacijama, otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol". Roditelji… »

Izabrala najgori lek: Otkriveno zašto je devojčica (14) iz Valjeva popila 75 tableta

Kurir 30.11.2020
Devojčica (14) pokušala je u nedelju uveče da izvrši samoubistvo, popivši veliku količinu antidepresiva, a lekari su uspeli da je povrate i ona se trenutno nalazi van životne opasnosti. Kako nezvanično saznajemo, maloletnica je navodno popila čak… »

Epilog slučaja koji je potresao Valjevo: Poznato stanje devojčice koja je popila više od 70 tableta, sumnja se da je…

Blic 30.11.2020
Devojčica (14) iz Valjeva, koja je popila veliku količinu lekova, srećom je van životne opasnosti i nalazi se na lečenju u Beogradu. Devojčica je u nedelju u popodnevnim časovima u svojoj sobi porodične kuće u Valjevu popila čak 75 tableta… »

Novosti saznaju: Devojčica koja je popila 70 antidepresiva prebačena u Beograd - evo u kakvom je sada stanju

Večernje novosti 30.11.2020
ČETRNAESTOGODIŠNjA devojčica iz Valjeva pokušala je da se otruje lekovima, navodno revoltirana što je roditelji nisu pustili na žurku. U nedelju oko 16 časova primljena je, bez svesti, u Urgentni centar Opšte bolnice Valjevo, gde joj je ukazana… »

Poznato u kakvom stanju se nalazi: Devojčica iz Valjeva koja je popila 70 antidepresiva prebačena u Beograd

Srbija danas 30.11.2020
Devojčicu bez svesti su u nedelju popodne u njenoj sobi u porodičnoj kući pronašli roditelji. Četrnaestogodišnja devojčica iz Valjeva pokušala je da se otruje lekovima, navodno revoltirana što je roditelji nisu pustili na žurku. U nedelju oko 16… »

Devojčica se nije otrovala tabletama? Lekari otkrili šta je sa detetom iz Valjeva!

Mondo 30.11.2020
Devojčica je smeštena na Institutu za majku i dete. Devojčica je smeštena na Institutu za majku i dete. Devojčica iz Valjeva, za čije je navodno trovanje lekovima javnost jutros saznala, hospitalozovana je na Institutu za majku i dete, a njeno… »

Devojčica koja se navodno otrovala antidepresivima stabilno

Nova 30.11.2020
Četrnaestogodišnja devojčica iz Valjeva, koja se navodno otrovala antidepresivima, hospitalizovana je na Institutu za majku i dete, a njeno zdravstveno stanje je trenutno stabilno. Devojčica se nalazi van životne opasnosti i je van životne… »

Oglasili se iz instituta za majku i dete: Poznato stanje devojčice (14) iz Valjeva koja se otrovala lekovima

Kurir 30.11.2020
Devojčica iz Valjeva, za čije je navodno trovanje lekovima javnost jutros saznala, hospitalizovana je na Institutu za majku i dete, a njeno zdravstveno stanje je stabilno i nalazi se van životne opasnosti. Najpre su u javnost dospeli navodi da je… »

Užas u Valjevu: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva, hitno transportovana za Beograd

Blic 30.11.2020
Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi. Ona se otrovala nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva. Roditelji su ćerku bez svesti zatekli u svojoj sobi u porodičnoj kući u Valjevu, prenosi "Pink". Devojčica je… »

Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

B92 30.11.2020
Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol", prenosi Pink.rs. Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva pomoć, a… »

Nova tragedija u Valjevu! Zorica skočila sa 5. sprata bolnice!

Mondo 30.11.2020
Horor se dogodio danas 10.30 časova. Horor se dogodio danas 10.30 časova. Zorica V. (55) skočila je sa petog sprata bolnice u Valjevu danas oko 10.30 časova. Kako se saznaje, nesrećna žena je preminula. Podsetimo, ranije danas se devojčica (14) iz… »

Tragedija u Valjevu: Pacijentkinja skočila sa petog sprata bolnice

Sputnik 30.11.2020
Pacijentkinja (55) skočila je sa petog sprata bolnice u Valjevu danas oko 10.30 časova, saznaje "Blic". Nesrećna žena preminula je na licu mesta. Sličan slučaj dogodio se i juče u Beogradu kada je pacijent skočio sa prozora prvog sprata bolnice… »

Devojčica (14) iz Valjeva popila 70 tableta antidepresiva

Nova 30.11.2020
Četrnaestogodišnja devojčica iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a prema nezvaničnim saznanjima, sumnja se da se otrovala nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol". Roditelji su ćerku bez svesti zatekli u svojoj… »

Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

Dnevnik 30.11.2020
VALjEVO: Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol", prenosi pink.rs. Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva… »

Drama u Valjevu: Devojčica (14) popila 70 tableta antidepresiva, prebačena na VMA

Kurir 30.11.2020
Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, nakon što je navodno popila više od 70 tableta antidepresiva. Roditelji su ćerku bez svesti zatekli u svojoj sobi u porodičnoj kući u Valjevu. Devojica je odmah prevezena u UC u… »

Valjevo: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

RTV 30.11.2020
VALJEVO - Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol", prenosi pink.rs. Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva… »

Užas u Valjevu: Devojčica (14) progutala 70 tableta antidepresiva - roditelji je pronašli bez svesti!

Mondo 30.11.2020
Prevezena je na VMA. Prevezena je na VMA. Devojčica (14) otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antideprasiva sedativa "amizol" Roditelji su ćerku zatekli bez svesti u njenoj sobi u porodičnoj kući u Valjevu. Ona je prevezena u Urgentni… »

Pronađena bez svesti u svojoj sobi u Valjevu: Devojčica popila više od 70 tableta antidepresiva

Srbija danas 30.11.2020
O slučaju je obavešteno nadležno javno tužilaštvo u Valjevu i Centar za socijalni rad. Devojčica (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, a otrovala se nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol". Devojčica je… »

Devojčica iz Valjeva popila više od 70 tableta antidepresiva, hospitalizovana u Beogradu

Radio 021 30.11.2020
Četrnaestogodišnja devojčica iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi, nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol". Devojčica je odmah prevezena u Urgentni centar u Valjevu. Tu joj je ukazana prva pomoć, a zbog… »

Devojčica iz Valjeva popila 70 tableta antidepresiva: Hitno transportovana za Beograd, otkriven mogući razlog strahote

Večernje novosti 30.11.2020
DEVOJČICA (14) iz Valjeva pronađena je bez svesti u svojoj sobi. Ona se otrovala nakon što je popila više od 70 tableta antidepresiva "amizol". Roditelji su ćerku bez svesti zatekli u svojoj sobi u porodičnoj kući u Valjevu. Devojica je odmah… »

Vesti dana »