Povezane vesti
Haos u zadruzi! Filip Car nasrnuo na Minu Vrbaški: Ščepao je za ruku, pa je brutalno izvređao! (video)
Mondo 30.11.2020
Burna svađa bivšeg rijaliti para! Burna svađa bivšeg rijaliti para! Filip Car i Mina Vrbaški ne prestaju da se sukobljavaju, a teške reči koji izgovaraju jedno drugom dobijaju sve burniji ishod. Car je ponovo napao i izvređao Minu, a ona je odmah… »
Filip nasrnuo na Minu, ščepao je za ruku: Pratio je sve do rehabilitacije, a onda je brutalno izvređao (video)
Kurir 30.11.2020
Filip Car nastavlja da napada Minu Vrbaški i da je vređa. Njih dvoje su sada razgovarali u dvorištu ali kada je Filip preterao Mina je krenula da se skloni od njega. Prekini da me izazivaš, da me gledaš na ogledalima, da mi namiguješ - rekao je Car. -… »
Vesti dana »
Pretnje smrću Lazaru Diniću zbog razotkrivanja napadača na studente i novinare
Glas Zaječara pre 2 satajoš 24 povezane
Povređeni studenti govorili o napadu isped SNP u Novom Sadu: Policija nije reagovala
NIN pre 44 minutajoš 27 povezanih
I Moskva i Kijev najavljuju nastavak pregovora; Zelenski uveo sankcije Lukašenku
RTS pre 2 satajoš 33 povezane
Blokade poljoprivrednika u Bogatiću na tri lokacije: "Ministar nam je jasno poručio - ne možemo to da rešimo, menjajte profesiju"
N1 Info pre 3 satajoš 16 povezanih
Vremenska prognoza za četvrtak, 19. februar: Sutra jutro hladno, tokom dana toplije
Serbian News Media pre 2 minutajoš 40 povezanih