Povezane vesti
Nik Kejv, Erik Klepton i Lijam Galager među muzičarima koji doniraju svoje predmete za pomoć kolegama
Radio 021 30.11.2020
Erik Klepton, Nik Kejv, Lijam Galager, Nil Rodžers, Mark Nofler, neki su od slavnih rok i bluz muzičara koji su poklonili svoje predmete za aukcije kako bi pomogli ugroženim kolegama tokom pandemije virusa korona u Velikoj Britaniji, piše britanski list… »
U nadi da će sprečiti pokušaje samoubistava, muzičari pomažu industriju zabave u Velikoj Britaniji
Telegraf 30.11.2020
- Kada sam čuo za deseti pokušaj samoubistva među osobljem koje organizuje turneje, pomislio sam odmah da moram nešto da uradim - rekao je novinarima muzički menadžer i promoter Dejvid Stops. Erik Klepton, Nik Kejv, Lijam Galager, Nil Rodžers, Mark… »
Vesti dana »
"Ja sam pravoslavni Srbin i ponosan sam na korene!" Ovako je o sebi govorio Mark Brnović: "Pokupio sam najbolje od celog Balkana" (foto)
Blic pre 23 minutajoš 3 povezane
Vremenska prognoza za sredu 14. januar 2026: Toplije, temperatura do 12 stepeni
Beta pre 8 minutajoš 2 povezane
"Jako mi je žao" Seka Aleksić osudila napad na Anu Bekutu na Trgu u Čačku: "Ona se uvek sjajno ponaša i dobar je čovek" (video)
Blic pre 13 minutajoš 1 povezana
Kancelarija za KiM: Napad na dvojicu Srba u Dečanima dokaz koliko su povratnici ugroženi na Kosovu
Danas pre 2 satajoš 1 povezana