Povezane vesti
"FSS ima najbolje rukovodstvo u poslednje 22 godine": Lazović tvrdi - Superliga dugo nije bila ovako regularna!
Mondo 30.11.2020
Ipak, ističe da neke stvari mogu i da budu bolje... Ipak, ističe da neke stvari mogu i da budu bolje... Ni dve i po nedelje nakon poraza Srbije od Škotske u baražu za Evropsko prvenstvo, ne stišava se bura oko situacije u Fudbalskom savezu Srbije. Bivši… »
“Nikad regularnija liga, FSS sa Kokezom učinio najviše”
Nova 30.11.2020
Pune 22 godine sam u srpskom fudbalu i tvrdim da je aktuelno rukovodstvo Saveza, na čelu sa Slavišom Kokezom, uradilo najveći posao, kaže Dragomir Lazović, prvi čovek Javor Matisa i Zajednice superligaša. Lazović je od svoje 25. godine u privatnom… »
Lazović, prvi čovek Superlige: FSS ima najbolje rukovodstvo u poslednje dve decenije
Mozzart sport 30.11.2020
„Bivši reprezentativci biraju pogrešan put da se vrate u srpski fudbal“, kaže lider Javora. Grudva koju je pokrenuo Nemanja Vidić oko Fudbalskog saveza Srbije se pretvorila u lavinu. Sa obe strane dva tabora stižu izjave poslednjih dana, a svoja „dva… »
Lazović: Fudbalski savez Srbije ima najbolje rukovodstvo u poslednje 22 godine
Telegraf 30.11.2020
Ipak, Lazović otvoreno kaže da uvek ima prostora i za neka poboljšanja. Pune 22 godine sam u srpskom fudbalu i tvrdim da je aktuelno rukovodstvo Saveza, na čelu sa Slavišom Kokezom, uradilo najveći posao, kaže Dragomir Lazović, prvi čovek Javor Matisa i… »
Vesti dana »

Putin pozvao na dijalog nakon što je Tramp odložio njihov sastanak
Nedeljnik pre 54 minutajoš 26 povezanih

Sramota me je koliko smo kilavi: Krunić rekao ono što svi misle!
Hot sport pre 4 minutajoš 45 povezanih

Medvedev: Trump je stao na stranu poludjele Europe. Ovo je čin rata
SEEbiz pre 44 minutajoš 57 povezanih

Nba liga se oglasila zbog nezapamćenog skandala koji je uzdrmao planetu! Čuveni košarkaš "pao" zbog klađenja, policija sada ima pune ruke posla!
Kurir pre 10 minutajoš 30 povezanih

Viktor Orban iznenadio svet: "EU tajno razmatra podelu Ukrajine — podrška je samo fasada“
Alo pre 2 satajoš 25 povezanih