Povezane vesti
Novinarka RTS-a o preležanom kovidu: I dalje osećam umor i kratak dah
Politika 30.11.2020
Novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić jedna je od onih koji su se izlečili od koronavirusa, iako njegove posledice i dalje oseća o čemu je javno govorila. Ona je u emisiji televizije na kojoj radi kazala da je bila pozitivna na kovid… »
Sanja Dragićević Babić o iskustvu sa koronavirusom: Kao da vam neko razdvaja kosti
RTS 30.11.2020
Umor na koji se svi žale imam i danas, brže se zadišem, zamorim i u pojedinim delovima dana osetim malaksalost. Fali mi daha i fali mi snage, kaže o svom iskustvu sa koronavirusom novinarka i voditeljka RTS-a Sanja Dragićević Babić. Gostujući u… »
Vesti dana »
Više od 1.700 pijanih vozača isključeno tokom praznika – stotine teško i potpuno alkoholisanih
RTS pre 3 satajoš 23 povezane
Zatvoreni objekti Poreske uprave prihoda i "Dunav osiguranja" u severnom delu Kosovske Mitrovice
Insajder pre 1 satjoš 20 povezanih
"Sekirom su ga udarili u srce! Pa, zar da ga ubiju kao životinju?" Progovorile komšije Zorana koji je nasmrt izboden pred kućom i sinom u Inđiji
Kurir pre 9 minutajoš 19 povezanih
Grupa studenata Vazduhoplovne akademije u Beogradu pisala ministarki zbog smene direktora
Slobodna Evropa pre 1 satjoš 15 povezanih