Povezane vesti

Ćerka Miše Aleksića: "Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara"

B92 30.11.2020
Basista rok grupe "Riblja čorba" Miroslav Miša Aleksić preminuo je u 67. godini od posledica koronavirusa. Mišina ćerka Mina oprostila se od oca emotivnim rečima na svom nalogu na Fejsbuku. "Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara… »

"S tobom je umro deo mene,: još čekam da se probudim iz ovog košmara" Ćerka Miše Aleksića se dirljivom porukom oprostila…

Blic 30.11.2020
Miša Aleksić, basista "Riblje čorbe", preminuo je juče u 67. godini od posledica korona virusa, a njegova ćerka Mina dirljivom porukom oprostila se od oca. - Još uvek čekam da se probudim iz ovog strašnog košmara i potrčim ti u zagrljaj tvoje… »

Bajaga: Užasan gubitak za rok muziku i sve koji su voleli Mišu Aleksića

Danas 30.11.2020
Zbog smrti Miše Aleksića pomeren prvi onlajn koncert Bajage i instruktora na platformi Youbox Zbog smrti Miše Aleksića, bas-gitariste i jednog od osnivača Riblje čorbe, prvi onlajn koncert Bajage i instruktora, koji je trebalo da bude održan… »

Vidimo se gore i čuvaj me do tada: Kćerka Miše Aleksića se oprostila od oca potresnom porukom

Mondo 30.11.2020
Basista grupe Riblja Čorba preminuo je od posledica korona virusa - kćerka objavila emotivni status posvećen Miši Aleksiću. Basista grupe Riblja Čorba preminuo je od posledica korona virusa - kćerka objavila emotivni status posvećen Miši… »

Članovi Riblje čorbe dali čitulju miši aleksiću Potresnim rečima se oprostili od njega: Bendu je posvetio život

Kurir 30.11.2020
Bas gitarista grupe "Riblja čorba", Miroslav Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini od posledica korona virusa. Tokom čitavog jučerašnjeg, njegovi prijatelji sa rok scene Srbije, ali i poznate ličnosti iz javnog života opraštale su se… »

S tobom je umro deo mene, vidimo se gore i čuvaj me do tada: Ćerka Miše Aleksića oprostila se od oca potresnom porukom

Kurir 30.11.2020
Basista rok grupe "Riblja čorba" Miroslav Miša Aleksić preminuo je u 67. godini od posledica korona virusa. Ovim teškim povodom oglasila se i Mišina ćeerka Mina, koja se od tate oprostila emotivnim rečima na svom Fejsbuk nalogu. "Još uvek čekam… »

Odlazak autora hitova „Ja ratujem sam“ i „Amsterdam“

Danas 29.11.2020
Preminuo Miroslav Miša Aleksić (1953-2020), basista i jedan od osnivača grupe Riblja čorba Basista čuvene jugoslovenske i srpske rok grupe Riblja čorba – Miroslav Miša Aleksić, preminuo je u 67. godini u Beogradu od posledica kovida 19… »

Vesti dana »