Povezane vesti
Članovi Riblje čorbe dali čitulju miši aleksiću Potresnim rečima se oprostili od njega: Bendu je posvetio život
Kurir 30.11.2020
Bas gitarista grupe "Riblja čorba", Miroslav Miša Aleksić preminuo je 29. novembra u 67. godini od posledica korona virusa. Tokom čitavog jučerašnjeg, njegovi prijatelji sa rok scene Srbije, ali i poznate ličnosti iz javnog života opraštale su se od… »
Bajaga: Užasan gubitak za rok muziku i sve koji su voleli Mišu Aleksića
Danas 30.11.2020
Zbog smrti Miše Aleksića pomeren prvi onlajn koncert Bajage i instruktora na platformi Youbox Zbog smrti Miše Aleksića, bas-gitariste i jednog od osnivača Riblje čorbe, prvi onlajn koncert Bajage i instruktora, koji je trebalo da bude održan sinoć… »
Odlazak autora hitova „Ja ratujem sam“ i „Amsterdam“
Danas 29.11.2020
Preminuo Miroslav Miša Aleksić (1953-2020), basista i jedan od osnivača grupe Riblja čorba Basista čuvene jugoslovenske i srpske rok grupe Riblja čorba – Miroslav Miša Aleksić, preminuo je u 67. godini u Beogradu od posledica kovida 19. Poslednjih… »
Vesti dana »
FOTO i VIDEO: Blokiran Filozofski fakultet, Upravi dat rok da do 14 časova napusti zgradu, obratio se dekan Alanović
Moj Novi Sad pre 32 minutajoš 42 povezane
Izgoreo kabinet tužioca koji vodi predmet „Nadstrešnica“: Spisi predmeta spaseni
Nedeljnik pre 57 minutajoš 8 povezanih
Jensen najavljuje uspon zanata zbog AI-ja, kancelarijski radnici u problemu
Bloomberg Adria pre 32 minutajoš 41 povezana
Sve institucije tržišta kapitala konačno pod istim krovom: Siniša Mali obišao novu zgradu na Prokopu
Kurir pre 57 minutajoš 20 povezanih
Poslanici opozicije kritikuju izmene pravosudnih zakona, Mrdić smatra da su u interesu građana
Beta pre 4 satijoš 24 povezane