Povezane vesti
Sarkozi: Sramotne optužbe protiv mene
Slobodna Evropa 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (Nicolas Sarkozy) danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". "Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina… »
Sarkozi na suđenju ocenio optužbe protiv njega kao sramotne
N1 Info 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". "Ne priznajem nijednu od tih sramotnih optužbi zbog kojih me šest godina sudstvo progoni", rekao je Sarkozi… »
Bivšem francuskom predsedniku preti 10 godina zatvora
Nova 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". “Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina (sudstvo) progoni”… »
Bivši francuski predsednik Sarkozi ocenio optužbe protiv njega kao sramotne
Danas 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (Nicolas Sarkozy) danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao „sramotne“. „Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina… »
Vesti dana »

Završena sednica Skupštine, Ana Brnabić pozvala poslanike većine da očiste salu, pošto policija izvrši uviđaj (FOTO/VIDEO)
Danas pre 17 minutajoš 202 povezane

Kancelarija Beljanski: Savović nije odobrio probni rad Železničke stanice Novi Sad
Nova ekonomija pre 41 minutajoš 40 povezanih

(BLOG) Prosvetari nastavili šetnju ka Čačku, svečani doček šetača iz Niša na Trgu republike
N1 Info pre 2 satajoš 33 povezane

"Tramp je možda ruski agent": Sad obustavile vojnu pomoć Ukrajini, stižu oštre reakcije iz celog sveta
Mondo pre 2 satajoš 62 povezane