Повезане вести
Саркози: Срамотне оптужбе против мене
Слободна Европа 30.11.2020
Бивши француски председник Никола Саркози (Ницолас Саркози) данас је у наставку суђења за корупцију и трговину утицајем оценио оптужбе против њега као "срамотне". "Не признајем ниједну од тих срамотних (оптужби) против којих ме… »
Бивши француски председник Саркози оценио оптужбе против њега као срамотне
Данас 30.11.2020
Бивши француски председник Никола Саркози (Ницолас Саркози) данас је у наставку суђења за корупцију и трговину утицајем оценио оптужбе против њега као „срамотне“. „Не признајем ниједну од тих срамотних (оптужби) против којих ме… »
Бившем француском председнику прети 10 година затвора
Нова 30.11.2020
Бивши француски председник Никола Саркози данас је у наставку суђења за корупцију и трговину утицајем оценио оптужбе против њега као "срамотне". “Не признајем ниједну од тих срамотних (оптужби) против којих ме шест година… »
Саркози на суђењу оценио оптужбе против њега као срамотне
Н1 Инфо 30.11.2020
Бивши француски председник Никола Саркози је у наставку суђења за корупцију и трговину утицајем оценио оптужбе против њега као "срамотне". "Не признајем ниједну од тих срамотних оптужби због којих ме шест година судство… »
Вести дана »
Саша Обрадовић емотиван после меча: „Цветковић је десет година чувао Звездину опрему и чекао да буде сахрањен у њој“
Данас пре 35 минутајош 1 повезана
„Хвала на свему легендо“: Пикси се опростио од Владимира Цветковића
Данас пре 35 минутајош 1 повезана