Povezane vesti
Sarkozi: Sramotne optužbe protiv mene
Slobodna Evropa 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (Nicolas Sarkozy) danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". "Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina… »
Sarkozi na suđenju ocenio optužbe protiv njega kao sramotne
N1 Info 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". "Ne priznajem nijednu od tih sramotnih optužbi zbog kojih me šest godina sudstvo progoni", rekao je Sarkozi… »
Bivšem francuskom predsedniku preti 10 godina zatvora
Nova 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". “Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina (sudstvo) progoni”… »
Bivši francuski predsednik Sarkozi ocenio optužbe protiv njega kao sramotne
Danas 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (Nicolas Sarkozy) danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao „sramotne“. „Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina… »
Vesti dana »

Sferopulos održao govor igračima u svlačionici posle pobede u Pireju: Uživajte večeras, ali sutra fokus na preostale utakmice (VIDEO)
Danas pre 6 satijoš 3 povezane