Povezane vesti
Sarkozi: Sramotne optužbe protiv mene
Slobodna Evropa 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (Nicolas Sarkozy) danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". "Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina (sudstvo)… »
Bivši francuski predsednik Sarkozi ocenio optužbe protiv njega kao sramotne
Danas 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi (Nicolas Sarkozy) danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao „sramotne“. „Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina (sudstvo)… »
Bivšem francuskom predsedniku preti 10 godina zatvora
Nova 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi danas je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". “Ne priznajem nijednu od tih sramotnih (optužbi) protiv kojih me šest godina (sudstvo) progoni”, rekao je… »
Sarkozi na suđenju ocenio optužbe protiv njega kao sramotne
N1 Info 30.11.2020
Bivši francuski predsednik Nikola Sarkozi je u nastavku suđenja za korupciju i trgovinu uticajem ocenio optužbe protiv njega kao "sramotne". "Ne priznajem nijednu od tih sramotnih optužbi zbog kojih me šest godina sudstvo progoni", rekao je Sarkozi… »
Vesti dana »

Trgovinski sporazumi SAD sa Japanom i Filipinima i približavanje sporazuma sa EU o carinama
Naslovi.ai pre 1 satjoš 29 povezanih

Završena treća runda pregovora Rusije i Ukrajine u Istanbulu uz fokus na razmenu zarobljenika i sastanak lidera
Naslovi.ai pre 1 minutjoš 53 povezane

Policija izbacila studente iz VZŠ u Zemunu: Uprava škole je u prostorijama fakulteta (foto/video)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih

Šeron Ozborn osmislila srceparajući plan za Ozijeve poslednje dane: Otkriveno na čemu je radila
B92 pre 27 minutajoš 22 povezane