Povezane vesti
Nataša u donjem vešu šokirala javnost: Voditeljka planira da smrša 50 kila i ima dobar plan!
Mondo 30.11.2020
"Šta da vam kažem, tako je to kad se ja skinem". "Šta da vam kažem, tako je to kad se ja skinem". Voditeljka Nataša Aksentijević, poznatija kao Nataša DNK, nedavno je objavila sliku u donjem vešu i otkrila da planira da napravi najveću promenu u životu… »
Plakaću iznad praseta: Nataša Aksentijević planira da smrša 50 kilograma! Gojazni ljudi su nesrećni, a ovo je razlog!
Kurir 30.11.2020
Nataša Aksentijević nedavno je izazvala pravi bum kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i najavila da ima u planu da smrša. "Šta da vam kažem, tako je to kad se ja skinem. Moja želja je da to bude baš 50 kilograma, ali videćemo. Najvažnije je da… »
"Kad se ja skinem nastane lom": Voditeljka Nataša Aksentijević pozirala u kupaćem sa viškom kilograma: "Smršaću, a tokom…
Blic 30.11.2020
Voditeljka Nataša Aksentijević nedavno je izazvala pravi bum kada je objavila fotografiju u kupaćem kostimu i najavila da ima u planu da smrša. - Šta da vam kažem, tako je to kad se ja skinem – u svom prepoznatljivom maniru rekla je glumica i voditeljka… »
Vesti dana »
Kraj snova Bosne i Hercegovine, samoubistvo Senegala, Kejn spasao Englesku
BBC News pre 21 minutajoš 44 povezane
Na Beograd će se sručiti ogromna količina kiše! Rhmz rano jutros izdao dva hitna upozorenja: Nakon paklene vrućine stiže žestoko nevreme, alarmi na snazi zbog 2 opasne pojave
Blic pre 36 minutajoš 18 povezanih
Uživo: Rat u Ukrajini Masovan ruski napad na Kijev: Osam poginulih, Finska zatvorila deo vazdušnog prostora
Euronews pre 36 minutajoš 9 povezanih
Hitna pomoć: Četiri osobe lakše povređene u dve saobraćajne nezgode u Beogradu
N1 Info pre 41 minutajoš 8 povezanih
Belgija nakon velikog preokreta protiv Senegala do osmine finala Mundijala
Danas pre 6 satijoš 16 povezanih