Повезане вести

Дадо Полумента показао прелепу супругу: Ивона први пут у јавности о браку са певачем (фото)

Дадо Полумента показао прелепу супругу: Ивона први пут у јавности о браку са певачем (фото)

Мондо 30.11.2020
Рекао да је први са естраде признао да је пробао све. Рекао да је први са естраде признао да је пробао све. Дадо Полумента, једно време био је један од најтраженијих и најомиљених певача са наших простора, а затим се повукао са… »
Дадо Полумента ексклузивно: Први сам причао на естради да сам пробао све у животу! (Курир телевизија)

Дадо Полумента ексклузивно: Први сам причао на естради да сам пробао све у животу! (Курир телевизија)

Курир 30.11.2020
Дадо Полумента био је ексклузивни гост Пулса Србије на Курир телевизији, у којој је открио да ли је имао проблема са наркотицима. "Ја сам први причао о томе. Ја сам први на естради који се појавио и рекао пре 10 година да сам… »
Трећа супруга даде полументе открила какав им је брак: Изнела непознат детаљ о певачу: "Он увек настрада ту"

Трећа супруга даде полументе открила какав им је брак: Изнела непознат детаљ о певачу: "Он увек настрада ту"

Блиц 30.11.2020
Певач Дадо Полумента иза себе има два пропала брака, а срећу је пронашао крај садашње супруге Ивоне са којом је добио ћерку Алеу и данас важе за један од најскладнијих парова на естради. Ивона је, наиме, први пут проговорила о… »
Дадо Полумента у пулсу Србије: Певач након дуже паузе проговорио о лечењу од дроге, а ево зашто га није било!

Дадо Полумента у пулсу Србије: Певач након дуже паузе проговорио о лечењу од дроге, а ево зашто га није било!

Курир 30.11.2020
Након дуже медијске илегале и турбуленција које је имао у приватном животу Дадо Полумента био је ексклузивни гост Пулса Србије на Курир телевизији. "С обзиром да ме није било две и по године, нисам имао ниједан наступ, сад сам… »

Вести дана »