Повезане вести
(Видео): "Зарађивао сам 12.000 динара, морао сам да позајмљујем новац" Српски глумац једва крпио крај с крајем, а онда се све…
Блиц 30.11.2020
Глумац Андрија Кузмановић каже да је озбиљније почео да зарађује тек са доласком филма “Монтевидео”, након којег се одвојио и почео да живи сам. Он истиче да му је немаштина ипак била велика животна школа. За њега кажу да је… »
Исповест глумца који је развалио у "сенкама над Балканом": Живео сам од 12.000 динара и позајмљивао од сестре
Мондо 30.11.2020
Андрија Кузмановић каже да је почео озбиљније да зарађује тек после "Монтевидеа" Андрија Кузмановић каже да је почео озбиљније да зарађује тек после "Монтевидеа" Глумац Андрија Кузмановић је последњих неколико година… »
Вести дана »
"Струја у Мачванском и Колубарском округу у наредна 72, у Мајданпеку за 1 сат": Обраћање министарке Месаровић поводом ванредне ситуације
Вечерње новости пре 1 сатјош 21 повезана
Памти Србија и веће снегове, али не оволико дана без струје: "Вучић је рекао да је последња година да се ово дешава"
Н1 Инфо пре 16 минутајош 67 повезаних
Расте број мртвих у Ирану! Режим прети смртним казнама, демонстранти не одустају, маса на улицама!
Телеграф пре 2 сатајош 28 повезаних
Табела Евролиге из кола у коло све гора за српске тимове: Партизан на дну, Звезди плејоф измиче из руку
Мондо пре 6 минутајош 48 повезаних