Povezane vesti
(Video): "Zarađivao sam 12.000 dinara, morao sam da pozajmljujem novac" Srpski glumac jedva krpio kraj s krajem, a onda se sve…
Blic 30.11.2020
Glumac Andrija Kuzmanović kaže da je ozbiljnije počeo da zarađuje tek sa dolaskom filma “Montevideo”, nakon kojeg se odvojio i počeo da živi sam. On ističe da mu je nemaština ipak bila velika životna škola. Za njega kažu da je skroman, nenametljiv i… »
Ispovest glumca koji je razvalio u "senkama nad Balkanom": Živeo sam od 12.000 dinara i pozajmljivao od sestre
Mondo 30.11.2020
Andrija Kuzmanović kaže da je počeo ozbiljnije da zarađuje tek posle "Montevidea" Andrija Kuzmanović kaže da je počeo ozbiljnije da zarađuje tek posle "Montevidea" Glumac Andrija Kuzmanović je poslednjih nekoliko godina najtraženiji domaći glumac… »
Vesti dana »

Incidenti u Novom Pazaru ispred univerziteta: Studenti se vratili u zgradu, privedeno 10 ljudi
BBC News pre 31 minutajoš 27 povezanih

Cunami digao na noge pola sveta, voda nadire, strah i neizvesnost rastu: Talasi od 15 metara u Rusiji, na udaru SAD i Francuska teritorija (foto, video)
Kurir pre 16 minutajoš 167 povezanih

Vremenska prognoza i upozorenje o vodostajima u Srbiji za 30. jul i naredne dane
Naslovi.ai pre 16 minutajoš 26 povezanih

(BLOG) Studenti DUNP proglasili pobedu: Večeras novi protesti u Kraljevu, Novom Pazaru i Kragujevcu
N1 Info pre 16 minutajoš 19 povezanih

JANAF dobio licencu OFAC-a za nastavak transporta nafte do NIS-a do 27. avgusta 2025.
Naslovi.ai pre 1 satjoš 17 povezanih