Povezane vesti
Ja sam Srbin! Borim se za svoje momke, ne za Albance: Lalatović i na konferenciji poslao jaku poruku
Telegraf 30.11.2020
Trener Voše nastavlja na svoj način da se bori za igrače. Nakon što je posle meča u Nišu odmah "zagrmeo" u kamere TV Arena Sport, trener Vojvodine Nenad Lalatović je i na konferenciji za medije nastaviod a priča o lođem stanju u klubu. Lošem stanju u… »
Lalatović zagrmeo iz Niša: Nemojte samo da sedite i kritikujete, moji igrači vas uče kako se gine
Telegraf 30.11.2020
Da li je ovo bilo upućeno upravi Novosađana? Iako je situacija u klubu teška, fudbaleri Vojvodine ponovo su odigrali jednu sjajnu utakmici u protiv Radničkog iz Niša zabeležili su desetu pobedu u Superligi Srbije! Upravo na to je trener Novosađana Nenad… »
Vesti dana »
Tramp preti Irancima udarima na elektrane i mostove ako ne otvore Ormuski moreuz, nazvao ih kretenima
Radio 021 pre 24 satajoš 56 povezanih
Vremenska prognoza Srbije: Najtopliji ponedeljak u godini, zatim značajan pad temperatura
Naslovi.ai pre 2 satajoš 31 povezana
Kardinal Nemet u Uskršnjoj poslanici: Kuda ide ovaj svet, noć i tama vladaju, srca su nam kamena
Radio sto plus pre 24 satajoš 21 povezana
Koalicija oko SNS osvojila 63,26 odsto glasova u Majdanpeku, u skupštinu ušle još dve liste
Newsmax Balkans pre 3 satajoš 12 povezanih