Povezane vesti
Moja snago, moj večni prijatelju: Za Lunu Đogani ovo je važan datum i razlog za slavlje (video)
Mondo 30.11.2020
Na Instagramu je podelila slike i uputila emotivne reči. Na Instagramu je podelila slike i uputila emotivne reči. Luna Đogani ima poseban razog za slavlje! Pevačica proslavlja peti rođendan svog kućnog ljubimca, koji se zove Loli, ili kako ga ona… »
Kao da je juče bilo kad si došla u moj svet! Đoganijeva ima razlog za slavlje, spremila i hranu, evo kome je rođendan…
Kurir 30.11.2020
Luna Đogani sa svima je podelila da danas slavi rođendan svog ljubimca. Svima je već poznato koliko je trudna rijaliti zvezda vezana za svog psa, a sada je napravila malo slavlje za njegov rođendan. Ona je u pseću hranu čak i stavila svećicu sa… »
(Video) Slavlje u domu lune Đogani: Podelila sa svima lepe vesti, sreću ne može da sakrije
Blic 30.11.2020
Luna Đogani je otkrila da danas proslavlja veoma važan datum, a u pitanju je peti rođendan njenog ljubimca, psa Loli. Luna je, naime, spremila postasticu za svog ljubimca, a onda i pokazala delić svog stana koji je već okićen za predstojeće… »
Vesti dana »
Ruski mediji: Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo Kirilova; Vašington: Nismo umešani u ubistvo generala
RTS pre 22 minutajoš 15 povezanih
„Tragedija je mogla da bude sprečena“: Insajder analizirao izveštaj veštačenja srušene nadstrešnice
Danas pre 10 satijoš 3 povezane