Povezane vesti
"Kao dete sam otišla u Sibir, na minus 40, da zaradim za porodicu. Ko me je pitao da li želim..."
Telegraf 30.11.2020
- Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka godina, ali ja sam naučila da se nosim s tim - rekla je Dabovićeva. Košarkašica i samohrana majka, Milica Dabović koja je usled pandemije korona virusa počela da prodaje svoje stvari putem… »
"Izdržavala sam porodicu,: kao dete sam otišla u Sibir na minus 40 da zaradim svoje prve pare, morala sam" Milica Dabović o…
Blic 30.11.2020
Košarkašica i samohrana majka, Milica Dabović koja je usled pandemije korona virusa počela da prodaje svoje stvari putem Instagrama, kako bi prehranila sebe i svog sina, otkrila je da je ponosna na sebe što uspeva da prevaziđe sve prepreke koje su joj… »
Vesti dana »
Mesarović: Uspostavljeno uredno snabdevanje strujom na celoj teritoriji Srbije (video)
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
BMW prešao u suprotnu traku, pa udario u pratnju Milojka Spajića. Uhapšen Ukrajinac (21), oglasila se crnogorska policija: Ima teško povređenih.
Blic pre 3 satajoš 1 povezana
Janko Baljak: Nakon silovanja institucija, postavljana poslušnika, sistematskog uništavanja umetnosti, najmanje što možemo da uradimo je da bojkotujemo ćaci Fest
Danas pre 15 minutajoš 1 povezana
Crvena zvezda slomila otpor Borca u poslednjoj četvrtini i plasirala se u polufinale Kupa Radivoja Koraća
Danas pre 15 minutajoš 2 povezane