Povezane vesti
"Kao dete sam otišla u Sibir, na minus 40, da zaradim za porodicu. Ko me je pitao da li želim..."
Telegraf 30.11.2020
- Ne sažaljevam sebe, iskreno da kažem teška je bila svaka godina, ali ja sam naučila da se nosim s tim - rekla je Dabovićeva. Košarkašica i samohrana majka, Milica Dabović koja je usled pandemije korona virusa počela da prodaje svoje stvari… »
"Izdržavala sam porodicu,: kao dete sam otišla u Sibir na minus 40 da zaradim svoje prve pare, morala sam" Milica Dabović o…
Blic 30.11.2020
Košarkašica i samohrana majka, Milica Dabović koja je usled pandemije korona virusa počela da prodaje svoje stvari putem Instagrama, kako bi prehranila sebe i svog sina, otkrila je da je ponosna na sebe što uspeva da prevaziđe sve prepreke koje su… »
Vesti dana »
Studenti i građani Niša blokirali naplatnu rampu na auto-putu Niš-Beograd
Radio 021 pre 2 satajoš 64 povezane
Visinski ciklon kruži nad Srbijom, donosi novu turu snega: Čubrilo najavio povratak ozbiljne zime u februaru
Mondo pre 6 satijoš 20 povezanih
Uživo izbori na Kim Redovi za glasanje u Mitrovici, glasao vrh Srpske liste, u Zubinom Potoku sa škole skinuta zastava Srbije i ponestalo glasačkih listića
Kurir pre 35 minutajoš 70 povezanih
Vučević: Istraga će da utvrdi šta se dogodilo sa vozilom u kome se nalazio Vučić
Beta pre 5 satijoš 14 povezanih