Povezane vesti

Strašna bruka, srpski klubovi prekršili minut ćutanja: Jedini na svetu, zbog bizarnog razloga nisu odali poštu Maradoni

Blic sport 01.12.2020
Utakmica Metalca i u Gornjem Milanovcu jedina je ovog vikenda koja nije počela minutom ćutanja zbog smrti . Fudbalski savez Srbije je dobio dopis o obavezi da se to desi, što i nije bilo neophodno jer se prethodnih dana ceo fudbalski svet opraštao od… »

Maradone se nisu setili samo u Gornjem Milanovcu

N1 Info 01.12.2020
Kao i svi fudbalski savezi sveta, i Fudbalski savez Srbije dobio je dopis od FIFA sa preporukom (čitaj naredbom) da mečevi minulog vikenda počnu minutom ćutanja ili aplauza u znak sećanja na Dijega Maradonu. Fudbalski savez je obavestio Superligu i… »

Bunt španske fudbalerke protiv Maradone: Neću stajati mirno za pedofila (VIDEO)

Vesti online 01.12.2020
Španska fudbalerka Paula Dapena izazvala je veliki skandal u španskoj i svetskoj javnosti nakon poteza koji je napravila prethodnog vikenda. FIFA je propisala da sve utakmice počinju minutom ćutanja zbog smrti Dijega Maradone, a na meču Vijahes… »

Fudbalerki prete smrću: Nazvala Maradonu pedofilom, život joj je posle postao košmar!

Večernje novosti 01.12.2020
ŠPANSKA fudbalerka Paula Depan potresla je javnost u svojoj državi zbog izjave u kojoj je rekla da je Dijego Armando Maradona bio pedofil i silovatelj. Paula Depan prvo nije želela da ispoštuje minut ćutnje u čast legendarnog Argentinca, a zatim je… »

U Gornjem Milanovcu bez minuta ćutanja za Maradonu

Sportski žurnal 01.12.2020
Veliki propust Metalca, delegata Stanislava Karasija i sudije Petra Pipera pre početka nedeljnog meča meča. Veliki propust dogodio se pre početka utakmice Metalac – Zlatibor. U Gornjem Milanovcu, za razliku od ostalih terena širom Srbije nije… »

Srpski fudbal se obrukao u odavanju počasti Maradoni

Nova 01.12.2020
Pre utakmice Metalac - Zlatibor, došlo je do velikog propusta, nije održan minut ćutanja za Dijega Armanda Maradonu. Iako je cela planeta odala počast El Pibeu, niko se u Gornjem Milanovcu nije setio da se i na ovaj način ukaže poštovanje velikanu… »

Velika bruka srpskog fudbala: Nije bilo minuta ćutanja za Maradonu!

Mondo 01.12.2020
Na devet utakmica je ispoštovan protokol, ali na jednom nije - dovoljno da se obrukamo. Na devet utakmica je ispoštovan protokol, ali na jednom nije - dovoljno da se obrukamo. FIFA je zbog smrti Dijega Maradone propisala da svi mečevi proteklog vikenda… »

Zbog "maradona je pedofil" joj prete smrću: Fudbalerka nije htela da oda počast Dijegu, sad strahuje za život!

Mondo 01.12.2020
Podigla je buru u svetskoj javnosti. Podigla je buru u svetskoj javnosti. Španska fudbalerka Paula Dapena izazvala je veliki skandal u španskoj i svetskoj javnosti nakon poteza koji je napravila prethodnog vikenda! FIFA je propisala da sve utakmice… »

Vesti dana »