Povezane vesti

Dvojica penzionera i jedna mlada nada kandidati da zamene zaraženog Hamiltona u Bahreinu

Vesti online 01.12.2020
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 i vozač Mercedesa Luis Hamilton propustiće predstojeći trkački vikend u Bahreinu usled koronavirusa, a među glavnim kandidatima da ga zamene su dvojica penzinera Hulkenberg i Baton, kao i talentovani Rasel… »

Hamilton pozitivan na covid-19

Mozzart sport 01.12.2020
Britanac će propustiti Veliku nagradu Sahira u Bahreinu. Najbolji vozač današnjice i sedmostruki svetski šampion, Luis Hamilton, dobio je pozitivan nalaz testa na virus korona. Britanac se neće takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreinu… »

Hamilton pozitivan na koronavirus

Politika 01.12.2020
LONDON – Vozač Mercedesa i sedmostruki šampion Luis Hamilton pozitivan je na koronavirus i neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Bahreina, saopštila je Formula 1. Kako je navedeno, Hamilton se nalazi u izolaciji u skladu sa protokolima, ima… »

Hamilton propušta trku u Bahreinu: Britanac se oglasio nakon što je saznao da je pozitivan na virus korona

Večernje novosti 01.12.2020
ŠAMPION Formule 1, Luis Hamilton propustiće trku za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu. Britanac je danas saznao da je pozitivan na virus korona, nakon što se jutros probudio sa blagim simptomima zaraze. - Otkako smo u junu počeli sezonu moja ekipa i ja… »

Hamilton razočaran, ima molbu za sve nas!

Sportske.net 01.12.2020
Sedmostruki svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton rekao je danas da je razočaran jer neće moći da vozi u predstojećoj trci za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu pošto je zaražen korona virusom. Hamilton se u ponedeljak probudio sa… »

Hamiltonu se ovo nikada nije desilo u karijeri

B92 01.12.2020
Šampion Formule 1, vozač Mercedesa, Luis Hamilton rekao je da je razočaran jer neće moći da vozi u predstojećoj trci za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu. Hamilton se u ponedeljak probudio sa blagim simptomima koronavirusa, a posle testiranja… »

Hamilton pozitivan na koronavirus: Propušta Sahir

N1 Info 01.12.2020
Sedmostruki prvak Formule 1 Luis Hamilton neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreinu, pošto je posle testa na kovid 19 dobio pozitivan rezultat, potvrdila je zvanično Formula 1. Britanac je treći vozač Formule 1 u tekućoj sezoni… »

Hamilton zaražen korona virusom, propušta trku u Bahreinu

Sportski žurnal 01.12.2020
Sedmostruski svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton zaražen je korona virusom i propustiće predstojeću trku za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu. Mercedes je danas saopštio da se Hamilton u ponedeljak probudio sa blagim simptomima… »

Hamilton zaražen korona virusom, propušta trku u Bahreinu

Beta 01.12.2020
Sedmostruski svetski šampion Formule 1 vozač Mercedesa Luis Hamilton zaražen je korona virusom i propustiće predstojeću trku za Veliku nagradu Sakira u Bahreinu.  Mercedes je danas saopštio da se Hamilton u ponedeljak probudio sa blagim simptomima… »

Hamilton pozitivan na koronu

Vesti online 01.12.2020
Vozač Mercedesa i sedmostruki šampion Luis Hamilton pozitivan je na koronavirus i neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreina, saopštila je Formula 1. Kako je saopšteno, Hamilton se nalazi u izolaciji u skladu sa protokolima, ima… »

Alarm u F1, šampiona nećemo gledati u Bahreinu, ali ni u Abu Dabiju?!

Sportske.net 01.12.2020
To znači da nećemo imati već dvojicu vozača na startnom gridu narednog vikenda. Protekle nedelje smo imali nezaboravnu trku u Bahreinu. Slavio je Luis Hamilton, trka je trajala sat i po duže zbog velikog incidenta u kojem je pak srećno prošao Roman… »

Hamilton pozitivan na korona virus

Dnevnik 01.12.2020
LONDON: Vozač Mercedesa i sedmostruki šampion Luis Hamilton pozitivan je na korona virus i neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreina, saopštila je Formula 1. Kako je saopšteno, Hamilton se nalazi u izolaciji u skladu sa… »

Hamilton zaražen korona virusom: Ne vozi u Bahreinu, samo ovako drugi imaju šansu!

Mondo 01.12.2020
Oseća se dobro... Oseća se dobro... Britanski vozač Luis Hamilton pozitivan je na korona virus, saopštila je Formula 1. Hamilton je pozitivan test dobio nakon burne Velike nagrade Bahreina, a zbog toga što mora da bude dve nedelje u karantinu - neće… »

Luis Hamilton ima koronu

Radio 021 01.12.2020
Vozač Mercedesa Luis Hamilton pozitivan je na virus korona. Sedmostruki šampion Formule 1 će propustiti narednu trku u Bahreinu. Britanac je prošle nedelje imao tri negativna testa, ali je u ponedeljak dobio blage simptome nakon kontakta sa osobom… »

Hamilton pozitivan na koronavirus

B92 01.12.2020
Vozač Mercedesa Luis Hamilton pozitivn je na koronavirus. Sedmostruki šampion Formule 1 će propustiti narednu trku u Bahreinu. Britanac je prošle nedelje imao tri negativna testa, ali je u ponedeljak dobio blage simptome nakon kontakta sa osobom koja… »

Hamilton pozitivan na koronavirus, propušta novu trku

Nova 01.12.2020
Vozač Mercedesa i sedmostruki šampion Luis Hamilton pozitivan je na koronavirus i neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreinu, saopštila je Formula 1. Kako je saopšteno, Hamilton se nalazi u izolaciji u skladu sa protokolima, ima… »

Šok za šokom u Formuli 1! Posle stravičnog udesa Grožana i Hamiltonu stigle loše vesti: Svetski prvak neće voziti u…

Blic sport 01.12.2020
Svetski šampion u Formuli 1 neće voziti na predstojećoj trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreinu, pošto je posle testa na Kovid-19 dobio pozitivan rezultat, potvrdila je zvanično Formula 1! Britanac je treći vozač Formule 1 u tekućoj sezoni koji… »

Korona pokosila šampiona: Hamilton pozitivan na Kovid-19

Večernje novosti 01.12.2020
VOZAČ Mercedesa i sedmostruki šampion Luis Hamilton pozitivan je na korona virus i neće se takmičiti na trci za Veliku nagradu Sahira u Bahreina, saopštila je Formula 1. Kako je saopšteno, Hamilton se nalazi u izolaciji u skladu sa protokolima, ima… »

Hamilton pozitivan na koronu virus, šampion propušta drugu trku u Bahreinu

Telegraf 01.12.2020
Pošto Bahrein organizuje dve trke ove sezone, Hamilton će propustiti ovu drugu dok je u nedelju trijumfovao u prvoj. Svetski šampion Formule 1 Luis Hamilton propustiće Sakir Veliku nagradu Bahreina pošto je bio pozitivan na testu za korona virus… »

Vesti dana »