Povezane vesti
Novo suđenje Miškoviću pred Apelacionim sudom
Politika 01.12.2020
Izvođenje ključnih dokaza u žalbenom postupku zakazano za prvu polovinu januara naredne godine. Konačna presuda Miroslavu Miškoviću, vlasniku „Delta holdinga”, osuđenom u martu 2019. godine na dve i po godine zatvora zbog utaje poreza, biće… »
Novo suđenje u slučaju Mišković
Danas 01.12.2020
Apelacioni sud odlučio da otvori glavni pretres i sam odluči u postupku koji se vodi protiv vlasnika Delte Viši sud u Beogradu nije cenio obilje neoborivih dokaza koje je odbrana predlagala, a koji nedvosmisleno pokazuju da u vreme navodnog izvršenja… »
Treba razmotriti sve dokaze u postupku: Aplaconi sud u Beogradu o slučaju Miroslava Miškovića
Večernje novosti 01.12.2020
APELACIONI sud u Beogradu je nakon razmatranja žalbi na presudu Miroslavu Miškoviću (na slici), vlasniku "Delta holdinga" i drugim optuženim, doneo odluku da se pred njihovim većem otvori glavni pretres, kako bi se izveli dokazi neophodni za… »
Vesti dana »
"Dobila sam planinu u mojkovcu, a moj sin stan u Dubaiju": Goga Sekulić puna kao brod, nasledila ogromno bogatstvo: "Samo stan na Vračaru vredi 300.000 evra"
Blic pre 37 minutajoš 6 povezanih
Grupa SviĆe: Nestao aktivista Vuk Đoković nakon što se infiltrirao na SNS skup u Sava Centru (FOTO)
Danas pre 6 satijoš 1 povezana
Vučić prisustvuje dodeli ugovora o radu najboljim diplomcima medicinskih fakulteta
RTV pre 3 satajoš 1 povezana
Netanjahu: Huti će doživeti istu sudbinu kao Hamas i Hezbolah; tronedeljna beba preminula u Gazi od hladnoće
RTS pre 25 minutajoš 1 povezana