Povezane vesti

Ničić: Trošenje budžetskog novca nije stvar „dobre volje“, već striktnih odredbi Zakona o budžetskom sistemu

Glas Zaječara 01.12.2020
Na današnje saopštenje Narodne stranke u Zaječaru, reagovao je gradonačelnik Zaječara, pojašnjenjem da trošenje budžetskog novca nije stvar „dobre volje“, već striktnih odredbi Zakona o budžetskom sistemu. Gradonačelnik Zaječara Boško… »

Narodna stranka Bojnik: Umesto slavlja i rasvete uplatimo pomoć za lečenje dece

Jug press 01.12.2020
BOJNIK Predsednik Opštinskog odbora Narodne stranke Bojnik Aca Jovanović apelovao je u ime ove stranke da se obustave novogodišnja slavlja i ne pali dodatna novogodišnja rasveta. „Umesto toga upalimo nadu za život male Anike, male Minje i malog… »

Narodna stranka: Novac za lečenje dece umesto za novogodišnju rasvetu

Vranje news 01.12.2020
Vranje - Opštinski odbor Narodne stranke u Bujanovcu apelovao je na rukovodstvo te opštine da novac opredeljen za proslavu novogodišnjih praznika preusmeri za lečenje bolesne dece. Koordinator stranke za Pčinjski okrug i KiM Saša Arsić precizirao… »

Narodna stranka Zaječar: Novac opredeljen za proslavu novogodišnjih praznika preusmeriti na lečenje bolesne dece

Glas Zaječara 01.12.2020
Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru apeluje na rukovodstvo grada da novac opredeljen za proslavu novogodišnjih praznika preusmeri na lečenje bolesne dece, kaže se u saopštenju Narodne stranke u Zaječaru. Prema njihovim rečima nije vreme za… »

Saša Arsić lokalnoj vlasti: Umesto novogodišnje rasvete pomoć bolesnoj deci

Bujanovačke 01.12.2020
Bujanovac, 1. decembar 2020.- Opštinski odbor Narodne stranke apeluje na rukovodstvo Bujanovca da novac opredeljen za proslavu novogodišnjih praznika preusmeri za lečenje bolesne dece. Kako objašnjava koordinator stranke za Pčinjski okrug i KiM Saša… »

Vesti dana »