Povezane vesti

Administrativni odbor usvojio ostavke poslanika SVM

Politika 01.12.2020
Na današnjoj desetoj sednici Odbora Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, usvojene su ostavke Anamarije Viček i Atile Juhasa – poslanika s liste Saveza vojvođanskih Mađara (SVM). Predsednik Odbora Aleksandar… »

Poslanici završili raspravu o izveštajima nezavisnih državnih organa, sutra nastavak

RTV 01.12.2020
BEOGRAD - Poslanici Skupštine Srbije završili su večeras raspravu o izveštajima o radu više nezavisnih državnih organa, a rad će nastaviti sutra. Administrativni odbor usvojio ostavke poslanika SVM Administrativni odbor Skupštine Srbije usvojio je… »

Atlagić optužio Turajlić da je “moralna nakaza”

Danas 01.12.2020
Marko Atlagić, poslanik Srpske napredne stranke optužio je Srbijanku Turajlić da boluje od manjka morala i patriotizma. “Samo moralna nakaza, poput Srbijanke Turajlić može da zatraži uklanjanje spomenika Stefanu Nemanji, srpskom svetitelju i… »

Poslanici Skupštine Srbije podneli ostavke: Zasedao Administrativni odbor

Pravda 01.12.2020
Na današnjoj desetoj sednici Odbora Skupštine Srbije za administrativno-budžetska i mandatno-imunitetska pitanja, usvojene su ostavke Anamarije Viček i Atile Juhasa – poslanika s liste Saveza vojvođanskih Mađara (SVM). Predsednik Odbora Aleksandar… »

Milićević kritikovao Fiskalni savet, Petrović ponavlja - budžet netransparentan

N1 Info 01.12.2020
Poslanici Skupštine Srbije počeli su novu sednicu na kojoj razmatraju izveštaje o radu nezavisnih tela za 2019. godinu i davanje saglasnosti na finansijske planove za narednu godinu. Izvor: RTS Na sednici Skupštine Srbije na kojoj poslanici razmatraju… »

Poslanicima SPS smeta izveštaj Fiskalnog saveta

Nova 01.12.2020
Na sednici Skupštine Srbije na kojoj poslanici razmatraju izveštaje o radu nezavisnih tela, poslanik Socijalističke partije Srbije (SPS) Đorđe Milićević kritikovao je pojedine stavove Fiskalnog saveta i izrazio nadu da oni nisu "politički". Iako… »

Podneto 96 prijava protiv političkih stranaka zbog povreda Zakona o finansiranju

N1 Info 01.12.2020
Zamenik direktora Agencije za sprečavanje korupcije Dejan Damjanović izjavio je da je zbog povrede Zakona o finansiranju političke aktivnosti Agencija u 2019. godini podnela 96 zahteva za pokretanje prekršajnih postupaka pred nadležnim sudom protiv… »

Administrativni odbor usvojio ostavke poslanika SVM

Dnevnik 01.12.2020
BEOGRAD: Administrativni odbor Skupštine Srbije usvojio je ostavke poslanika Anamarije Viček i Atile Juhasa sa liste Saveza Vojvođanskih Mađara. Na sednici odbora, predsednik odbora Aleksandar Martinović je najavio i da će se u narednom period… »

Poslanici razmatraju izveštaje nezavisnih tela

Blic 01.12.2020
Poslanici Skupštine Srbije počeli su danas novu sednicu na kojoj razmatraju izveštaje o radu Agencije za borbu protiv korupcije, Fiskalnog saveta, Komisije za hartije od vrednosti za 2019.godinu. Na dnevnom redu je i izveštaj o radu Republičke… »

Poslanici o izveštajima i predlozima odluka

RTS 01.12.2020
Skupština Srbije počela je novu sednicu na kojoj će poslanici razmatrati izveštaje o radu Agencije za borbu protiv korupcije, Fiskalnog saveta, Komisije za hartije od vrednosti za 2019. godinu. Poslanici će razmatrati i Izveštaj o radu Republičke… »

Vesti dana »